Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zalosno ali strada od svojih,opet su srbi ti koji tu zive ,mada ce opet biti da im je kriv \"bosnjo\"!!!!!
citat: \"Kakav je to ljudski um da može sa smećem baciti i bombe koje su potencijalni ubice stoke\" a vjerovatno ce ta stoka nac nekog lokalnog muju koji se vratio, da mu podvale kako je bacio bombu.
Moje saucesce porodici djecaka. Ali jedno pitanje za novinare sa-x. Vaze li zakoni RS na podrucju FBiH ? Ako NE VAZE zasto pisete Gradiska UMJESTO Bosanska Gradiska ? Ako zakoni RS vrijede na teritoriji FBiH, vrijede li i zakoni FBIH na teritoriji RS ?
Srbine, jedno je kada ljudi laprdaju, a durgo kada zaprave kolju druge ljude da bi naporavili Republiku Srpsku. Pa Taj isti mracni um je eto ubio i srpsko dijete, a tebi su ipak Bosnjaci monstrumi. Bice da ni tvoj um nije svjetliji.
JOS JEDNO NEDJELO INTERNACIONALNOG PEDOFILA I TERORISTE REISA CERICA
baš smo gamad u p.m.,najbolje ti je da ne posjećuješ naše stranice jer će potrajati dok ne dotaknemo samo dno. i stvarno kakav je to ljudski um koji baca smeće na prostrani pašnjak i još k tome i bombu koja je potencijalni ubica stoke , ali i ljudi.
Pa ja iz dana u dan gledam kako moralno srozavate ovakvim komentarima. Taman pomislim da ste dotakli dno, kad me iznenadite necim ovakvim i vidim da jos niste na samom dnu. Bravo, Bosnjaci, bravo!
kakve sve komentare kreteni ostavljaju na ovakvu vijest... žalosno!!!!! sućut porodici nesretnog dječaka! ovakve stvari su stravične, ali komentari su zaista poražavajući... KAKVE VEZE DJEČAK KOJI JE POGINUO IMA S KLANJEM??? ZABOGA, IMAO JE 9 GODINA!!! ovakve komentare ostavljaju samo oni koji u ratu nisu izgubili nikoga... da jesu, znali bi kako je strašno izjaviti ovakve stvari...
A niste se pitali \"kakav je to ljudski um koji moze klati ljude?\" Eto pomalo ispaste od tog istog \"ljudskog uma\" i vi? Jadna djeca, ali da znate da je to isti taj vas cetncki \'um\"?
a gdje mu ga dodje srbac...cuj SRBAC,a iz gradova brisu naziv \'bosanki\", , a srbac ti ga dodje kao OK...nidje veze :s
E neka je poginuo u srbcu !! daj jos !!! : ))
Proklete mine i bombe...Djeca nisu nista kriva...ebiga:)
E MOJ STEVANE,KAKAV JE TO LJUDSKI UM KOJI SVOJU DJECU OD ROĐENJA TRUJE PRIČAMA O BITKAMA, JUNACIMA I RATOVIMA,POD JASTUK IM STAVLJAJU ORUŽJE I UMJESTO SA SISOM DOJE IH MRŽNJOM.