Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa nije igla bože ...
Tesko je danas bilo gledati bracu njegovu i roditelje kako placu i traze ga te suze to sve mnogo me pogodilo :(
Isao je samnom u razred i jako je neiskvarneno djete u dzenetu je mu je bolje :(
velika sramota ne mogu pronaci djecaka ... Posaljite vojsku ionako nista vojska ne radi nek tragaju dan i noc... Sramota
Pa Boze dragi ! Pa zasto im sluze glavee samo za frizure pa majko milaaa pa prije ce ga neki covjek nac nego oni., sam0 se u krug vrte po jednom mjestu traze, mene bi bilo stid reci nesto da sam na njihovom mjestu. SRAMOTAA!!! Armine izdrzi uskoro ce te naci neko nadam se !
Upoznata sam sa cijelom situacijom, jer se radi o mojim komšijama. Ovo je velika tuga i sramota za cijelo društvo. Iskreno se nadam da će ovaj tragični događaj poslužiti da se cijelo društvo probudi, te da se konačno preduzmu konkretni koraci u pozitivnom razriješavanju ovakvih slučajeva. Braća i sestre nastradalog dječaka moraju što prije biti oduzeta od njihovih roditelja, jer oni nisu u stanju da vode brigu o njima. Djeca moraju biti smještena u odgovarajuću ustanovu gdje će imati svu potrebnu njegu, pažnju i kvalitetan pedagoški tretman. Nadam se da će konačno, poslije ovakve tragedije, ljudi progledati i načiniti konkretne mjere pružanja ljepše budućnosti ovoj nedužnoj djeci, kao i svoj drugoj djeci koja ni kriva ni dužna postaju djeca ulice.
upraqvo tako i ja sam komsija njima i stvarno nmg da vjerujem
a, regiju pretražuju tri policajca ... žalosno!
Ali kad se uzme u obzir da su on i braca spavala vani , da nemaju sta jesti piti , nemaju odjece za obuci , imaju roditelje koji su pijanice , koji su ih tjerali da prose , ako ne donesu dovoljnu kolicinu novca da su ih tukli , da je sedmi razred ne zna nit' pisati nit čitati , bolje mu je na onom svijetu iako to ja ne želim . Bar ce biti siguran kao neiskvareno dijete i nadam se da će uči u Dzennet !
Tobejarabbi. Ins'Allah da ga nađu živog.