Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odličan početak karijere! ;-)
golf ima takvu dobru bravu da ga beba cuclom moze upaliti
Ili Golf-a :)
Opet naglašavam da vam treba lektor!! Djeca ukrala golf!!!
Nevaljala djeca-tokom cu ja njih!!!
pričali im na ekskurziji o javnim kućama u češkoj, pa krenuli i oni, ali neiskusna djeca.... vozači golfova vazda voze na par litara osim kad pođu na dalji put. da su maznuli ministrov mercedes ili audi od 100,000 maraka, mogli su još nać i džabir kupon da tankuju koliko hoće, može se, ima se kad država plaća.
Ma nista, sto napisa @Sandzaklija,to je posudba a ne kradja.Na kraju ,ko zna mozda im je trebao taj auto,U NUZDI!!!!!!
Kad budu imali po dvadeset godina posuđivaće avione, onako, malo da se provozaju. Da znate samo kako moj mali vozi kao Fitipaldi, a ima samo osam godina. Čim navrši sedamnaest godina kupiću mu vozačku za sve kategorije.
mozda su puno igrali GTA, pa im se osladilo...
sreća što je bilo dovoljno goriva
Mene bi do tamo barem 2 puta zaustavili, dzaba sto je bajram
Treba im dati vozačke dozvole, odmah, položili su. :D
l im sad sjeć ruke, kad je već tako predvidženo šeriatom?
@Ja krmak jedan, ima i u Gradačcu Srba..nažalost...eto tako nam vraćaju gostoprimstvo i toleranciju..trebalo je krmke protjerati i etnički očistiti ...poslati ih u Vojvodinu da beru šljive sada..ovo samo mogu uraditi srpsko-vlaška djeca jer su navikli i naučili od očeva isti zanat
@džihadbosna hahahaha da nije smiješno bilo bi tužno. Međede jedan, nauči čitati članak. Ova djeca su iz Gradačca, a Gradačac je u FBiH, a ne u Republici Srpskoj.
vlaška dječurlija.navikli na pljačkanje i kriminal...takvi su im i očevi i djedovi bili..samo pljačkali Bošnjake i od toga živjeli ...