Novi zločin u Sarajevu
0
Direktor silovao uposlenicu
Komentari (242)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djubre matoro.
Uzas.....Linčovati.Kakvi sve bolesnici nam zagadjuju okolinu! Jos jedan unisteni mladi zivot zbog tamo nekog isfrustriranog kretena. Uh kako bi ja to...
Dok nam šefovi sindikata hodaju po crkvama i džamijama i tamo slušaju šta im je raditi ovo će se dogadjati.U normalnoj državi bi ga zatvorili na pet do deset godina a službenica bi dobila odštetu od prodaje njegove firme,vile ili skupog automobila(u slučaju da nema novaca na banci ,ko što u nas svi nemaju) ! ! !
uh sram je bilo silovala jadnog matorog starca sram je bilo tako mladu
Idiot,sto ne silova ovoga axa ovdje-ja bih mu pomogo da se brani
Treba ga u zatvoe i njega i njegovu mu zenu?????????Da mu je zena davala ne bi budala zglajzo-oboje u zatvor-sramota!
Ne zelim da sudim nikom ali ako je ovaj godpodin to uradio treba naci nekog crnca da njega siluje pa da vidi kako je! Ali sta ako nije silovana i da postoji neka druga prica ovom tipu je porodica unistena i vjerovatno postoji neka prica... Da me pogresno ne shvatite ne branim niti usudjujem ovdje ikoga ali nije sve crno i bijelo a i u ovom slucaju istraga treba da donese rezultate! Djevojke mi je zao ako je silovana a iskreno se nadam da nije jer su to traume koje prate citav zivot...
@sta ima jos Potpisujem svaku rijec! Imam utisak da ljudi jedva docekaju nekoga da okrive ili uniste.
hehehe sta je ovo sve sto vam se ne svidja brisete...sigurno sam pogodila o cemu se radi kakvo silovanje ona kje to sama i trazila......
Ne mogu da shvatim likove poput s.a.n.đ.a.c.k.e. m.a.r.v.e Dzidica i zena koje okupljene oko njega \'zaraduju\'. Znam da su dosli iz kasaba ali sto tamo ili ovdje ne pronalaze svoje truhle m.i.n.đ.e pa bockaju? Neka ostave mladost na miru da zaradi za hljeba posteno. Svaka je zena bila izlozena maltretiranju ovakve vrste pogotovo od s.a.n.đ.a.c.k.o.g otpada i šljama. Treba ih k.a.s.t.r.i.r.a.t kad se samo odmaknu od kasabe.
sandze su vise zemlje donijeli na kundurama dolazeci u bosnu nego sto su je odbranili.sve moze u saksiju stati.
jedno pitanje za sve.. vec sam naglasio brojne prekrsaje novinarske etike ovog istog portala na kojem pisem, ali zar vam nije cudno da je naslov tako pompezan: \"Direktor\". Sama rijec \"direktor\" kod prvog citanja budi u citaocu emociju prema djevojci, jer svi, ali bas svi automatski vide jadnu djevojcicu, niavnu, dobronamjernu, bez posla i novca. A s druge strane vidite strasnog, manipulativnog, drskog direktora! Sama rijec \"DIREKTOR\" koju ste prvo procitali u naslovu, pa onda bez pravnog osnova i utvrdjenih dokaza procitate \"SILOVAO\" vas je navela da ga u glavi osudite i ovako javno iskazete bijes, koji vjerovatno nema nikakve veze sa konkretnim clankom, vjerovatno je posljedica licne frustracije. pazite ja jesam da se krivac, povavljam kirvac (covjek kojem je dosudjena krivica) osudi i sankcionise po zakonom utvrdjenim normama. Ali ovo novinsko smece od slanka bez osnove i cinjenice ja ne prihvacam. Zar od svih zala koje imamo u drustvu da negativac dana bude bas \"DIREKTOR\"
ljudi, jeste li vi normalni? protiv covjeka nije ni podignuta optuznica, a vi mu vec sudite! u cijeloj prici nesto smrdi, s obzirom da su ga svi mediji, odmah, bez bilo kakvog utvrdjivanja dokaza proglasili krivim, i naveli puno ime i prezime sto je javni linc covjeka kojem nije dokazana krivica te bezobrazno javni cin narusavanja prava na privatnost, koje je danas u svijetu cuda tehnike, facebook-a, nesto sto zaista mora ostati netaknuto i dostojanstveno. to je ovde naruseno javno i drsko. kad vec odvojite vrijeme za komentar onda se potrudite da znate o cemu govorite, a ne da samo popasete ono sto se stavi pred vas.
Pdnijela prijavu i odmah naslov SILOVAO?!?!?!??! Jeste li to bili na mjestu događaja?!
@KKK@@ u istoj sam poziciji kao ti i isto tako razmisljam. od uposlenih izvuci najbolje na profesionalnom planu, van firme je puno kandidata za sve ostalo
u prici nesta fali, odakle maca s njim u kuci u radno vrijeme ??? ili su zornjak odradjiavli nisu culi sat pa kasnili na posao ili su pobjegli s posla ??? a zna se da u zadnje vrijeme je najunosniji posao da treba ucijeni lika koji je pun ko brod ako je neispostuje sa lovom natovari mu silovanje , naravno prije toga mu par puta prošamje sa sisama i proseta mu radovana gore dole da ovaj svisne :) al da negdjesim dusu valjda ce ovi nasi organi naci čiji je u čijoj bio :)
Misli li iko ovdje na preostale Salihove uposlenice. Ko će sada njima davati \"vrući obrok\"?