Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi Lava usrane guzice . . . Sad ćeš , ako Bog da, muzičku i sve druge karijere nastavit u Zenici . . . Uz qurac zasviraj ...
covek je nevin i vrlo brzo ce bit nna slobodi ;-)
Kažu da je brat Senadina Lavića i isprdak SDA. Tako je sasvim jasno zašto ga nisu mogli regularno smijeniti, jer iza sebe ima kriminalnu organizaciju koja takve štiti i podržava. Zato nam i jeste ovako, kako u školstvu tako i u svemu. SDA nam je na odgovorne funkcije postavila kriminalce, ubice, polupismene seljake, pedofile, mentalne bolesnike i sve drugo što je potrebno za nanošenje štete ovoj državi i narodu.
Sudo Lavić..brat poznatijeg prof.Lavića, koji se bori za Bošnjastvo i neznanjem predaje Sutorinu CG... divna porodica ovi Lavići... šteta za prof.Lavića, nadao se mjestu Dekana za "izdaju" Sutrine...... na sve misli dragi BOg...
PROSVJETA NA NIVOU
Ovo meni smrdi na namještaljku...
sick mother fucker
EEEE U KPZ ZENICA CE MU UMJETNICKO IME BITI SUDO KUJA
Mamicu ti tvoju pedofilsku ubio bi ga vjeruj te mi prvi dan ramazana nebi mu dao ni min zivota vise
Jednostavno : u soku sam.
Zlatni šerijet! Da su ga u islamskim zemljama ufvatili javno bi ga obijesili!!! A u nasoj Bosni jadnoj vjerovatno će se izvuć...
u oba slucaja ako mu nije zena a zena mu ne moze postati sve dok nije šerijetski punoljetna...i dok se dobrovoljno za njega ne uda...a u danasnje vrijeme nema tako mladih zena i brakova...
Po šerijatu bi ona bila kamenovana zbog vanbračnog sexa. Evo ti šerijat: "Fajhan al Gamdi, koji je svoju petogodišnju ćerku Lamu al Gamdi mučio i silovao do smrti, oslobođen je gnusnih optužbi, jer je platio kaznu majci nesrećne djevojčice. Lama je preminula u oktobru prošle godine, a na njenom tijelu nađeni su tragovi brutalnog iživljavanja - smrskana lobanja, polomljena rebra i lijeva ruka, brojne modrice i opekotine. "
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Na takav nacin iskorisiti dijete koje mu je povjereno na staranje. Unistiti jedan zivot. Obrukati porodicu, skolu. Stvarno je idiot.
Jedino sto je za sada izvjesno jeste da je covjek ozbiljno kompromitovan, pa sta god da se utvrdi u istrazi pratit ce ga ova optuzba.
e sto si ga davo davo,doslo vrijeme da se prima.lavicu glavicu moj takav je zivot.ponesi nake mascuge bice ti lakse.
Neka institucije rade svoj posao. Koliko znam većina kolega koji pucaju na direktorsko mjesto su iz SBB (čitaj sandžaklije - i Sudovi roditelji su iz sandžaka on je rođen u Konjicu ) . Lično ne vjerujem u ovo što se piše ali neka istraga pokaže o čemu se radi i dovede postupak do kraja a njegovim "kolegama" koji su prema iskazima znali šta se dešava služi na čast da se služe ucjenama jer kako su rekli ovo traje duže vrijeme. Nije mi poznato da osnovne škole imaju specijalne prostorije niti ova škola ima takve prostorije.Ima kao i svaka druga škola, učionice, prostoriju za "puš" pauzu i za popit kafu, zbornicu,biblioteka, sekretar,pedagog,sala za tjelesni,kancelarija direktora i prostoriju za domara škole.Nikakvih specijalnih prostorija nema niti u ovoj niti u bilo kojoj drugoj osnovnoj školi KS.
Nek mi kaze neko za sto sluzi "specijalna prostorija" u skoli?
Za istjerivanje zla i utjerivanje dobro/a.
Samo ga u šake roditeljima
U zenicu oni ce ga jahati