Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ima li ijedna saobracajna nesreca, u ovom nesrecnom gradu, a da u njoj ne ucestvuje vozilo GOLF 2 !!!!!!!
@rainytrain Kako neće biti kada ogromna većina stanovništva vozi isto auto i na žalost nema za bolje! Misliš da bi i on vozao dvojku da je imao npr. za bengu ili mečku, ali je u ovome slučaju bolje što je kokuz, jer da je bengom ili mečkom prošao kroz crveno i pokupio ovu alfu, od nje nebi ostalo ništa, a kamoli od vozača!
Fauliram ti mamu u tvom šesnaestercu, jer si u gostima u Sarajevu kad si se naselio iz Rogatice...
od \"sarajevskih\" vozača samo glOva može da te zaboli.
šta će nam semafori!?
j-e-b-e-m--t-i---j-a-- m-a-t-e-r seljačku. Razmisli da ti ljudi nemaju hljeba jesti i nemogu bolje auto kupiti, svi bi oni prvi ja volili voziti bmw i mercedesa. ja vozim golfa 2 vec 10 godina i nikad nikakvog faula nisam napravio ( osim što sam jednom parkiro gdje nije dozvoljeno) izvinjavam se ostalim ljudima zbog psovke ( al\' se tim p-a-p-c-i-m-a nemože dokazati drukcije)
Golf je seljački auto, a najviše ga voze papani iz istočne Bosne koji su se naselili u Sarajevu kad su se napili vode na Baščaršiji...
eto, opet golf...uvijek je sudionik golf i to 2 !!!!! I ti se vozaci najvise kurce i ugrozavaju ljude s boljim autima
ovdje bi se prije reklo da je vozac alfe prosao kroz crveno, jer semafor iz pravca rtv doma se moze vidjeti samo ako stojis sa te strane, a i ovaj semafor prema gradu se otvara nekoliko sekundi nakon sto se upali crveno na semaforu za skretanje, tako da je najvjerovatnije alfa prosla na crveno, i nakon njenog prolaza se zeleno upalilo. skrenuo sam 1000 puta na toj raskrsnici, i vozac i koji skrene na kad se tek upali crveno ima dosta vremena da prođe raskrsnicu normalno.
KUM-Klinika urgentne medicine
ČUJ KUM? PA VALJDA JE CUM = CENTAR URGENTNE MEDICINE... NE MOŽETE BEZ PROVALE...
Direktan sudar dva vozila u Nedžarićima, jedno povrijeđeno Jedno vozilo je povrijedjeno.
Gdje je GOLF 2 tu je problem. Golf 2 u SA su KOLATEERALNE STETEEEEEEEEE
Jaro moj lik je bjesnio,i dokusurala ga babuskara u Golfu. I to sve bolan nije džaba,evo cijelu noć gasaju po gradu.
A kako bi bilo da vi iz redakcije malo pripazite na kvalitet sadržaja, gramatiku i ostale \"detalje\", umjesto što se služite podlim metodama pravljenja prometa na stranici kroz izazivanje i širenje vjerske i nacionalne mržnje sa komentarima?
\"Direktan sudar dva vozila u Nedžarićima, jedno povrijeđeno\" - koje je vozilo povrijedjeno???
Voljnopo jimdo lijeba s njedo pepi