Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zadrzan 24 sata. Bravo tuzilastvo, rekord .....
hebote ne možeš se više ni pošteno prodajom gudre baviti :) Imate li mozda info koliko je puta do sada hailrlija padao za isto dijelo?
...a DOŽIVOTNA zabrana ulaska U BOSNU I HERCEGOVINU?
Bošnjaci protjerajte ove Sandžaklije i vratite se svojoj pravoslavnoj veri da živimo kao braća, jer vi ste naši potomci Sve vam je oprošteno
E pretjerali ste sa slikom, ja mislio da je neki veci diler pao!
Gamad sosonska,sve ih protjerati odakle su dosli.Svu imovinu zaplijeniti jer je nelegalno stecena,prvo Brabonjcic pa sve do jednog.
E nema vece gamadi od Bosnja na planeti!
ovakvima trebaju suditi roditelji djece koja se drogiraju,kakvo tužilaštvo naše sve je to u talu sa advokatima ista govna,bog se pita koliko mu je prošlo
Ovakvima treba sve što se pronađe kod njih ugurati u usta da progutaju i dati im šumeču tabletu "C"usput i na kraju da zaliju pivom.
nije diler kriv što se djeca glupa drogiraju
Glupi Sandzo
Ma sve ih u Srbiju vratiti
Jebeš dilera, nego da vas pitam nešto drugo. Jučer kad sam bio ovdje na klixu izgubio sam novčanik, da nije slučano ko našao? Opis: Kožni crni muški novčanik sa 345KM, Mastercard (pin 3639) sa 12.000km na računu, vozačka AB-kategorije i slika Kolinde. Nagrada 50KM ko mi vrati, sliku Kolinde možeš zadržati, imam kopiju :)
cuj cijelih 24 sata u pritvoru neznam cemu ovo vodi 😅
Po šeriatu,kratko,jasno.
Poslije cega ce biti pusten, naravno, mamu li vam vasu