Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vjerujem ipak da je poznata psovka majke presudila.
Sta on ima koji qrc da udara covjeku po autu, ja mu ne bi ni izlazio, samo bi auto usmjerio prema njemu pa onda neka njemu lupaju elektrosokovima po prsima poslije. Manglup
@Norvežanin Sta ovaj capljinac ima da trubi
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Iz šturog, a i jednostranog opisa, teško je zaključiti bilo šta...Nevezano za događaj, mnogi nekontrolisano i nervozno trube, iako je upotreba sirene u naseljenom mjestu izričito zabranjena...Ovi što voze na zapadu, pričaju da su kazne za "svirkanje" i "požurivanje" na semaforu i po 300 Eura... Budimo uljudniji, koristimo sirenu samo u opasnosti i nuždi, a ne da sirenom izazivamo i prijetimo drugima
Napokon neko ko konta. Ovako krkan zasjedne u auto, konta da je tenk pa se izivljava na sireni.
i kada naiđemo pred kakve zgodne ribe ....
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Trebao ga je posut vrelom vodom
Al i ovaj klix nekad zna ubost naslov , da se upisas od smijeha HAHAHAHA
Zaje.an Mostar...Ebi ti to,ne znam za vas,al ja od sad sa ovim klixanom samo fino....
Zeljko Saldo
Sve zavisi kako mu je trubio, oko najkrace ili je bilo ono da se prepadne covjek :D
sanjo a kakve veze ima koliko je trubio.koliko dugo tacno treba da neko trubi prije nego je OK da te neko izbode?
@slovenskaantiteza ne kazem zbog toga, nego razlog za svadu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
da napomenem da sam imo prije par godina isto incident u Vitezu covjek iso ulicom i pada snijeg a on stavio duks na glavu i nije cuo da se auto priblizava i kad sam mu zatrubio odmah je skocio i pobjego ko da ga je struja udarila..ne pravdam vozace ali i pjesaci su isto bezobrazni i namjerno nece da se skolone a ko ima auto sigurno pazi na pjesake jer su oni najgori kao i biciklisti i najvise stradaju od svoje nepaznje i bezobrazluka..
Niko nema živaca,odmah na svirenu,cccc
...bosna i čakija...sublimacija ljudskog otpada.
Vala ruke mu se pozlatile što ga izbo. Idete mi vozači umalo ne rekoh na šta sa vašim sviranjem. Konju jedan zna i on sam da se mora pomjeriti, ne trebaš mu ti kreten da sviraš.
A Bože dragi, svakakvih budala. Svakim danom ih je sve više i više. Znači, došlo je vrijeme da onaj ko je u pravu, ne smije negodovati, jer će biti uboden, upucan, ili izšaketan :))) ccc Budale su preuzele kontrolu!
Materi svojoj pred kucu pa nek trubi. Konto on zajeban u autu pa moze srat svakome.
@Robinjo Apsolutno tacno, "vidi mene u autu sta mi ko moze".
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa kako uvijek u nepoznat pravac odu ovi kriminalci !??
Hercegovacki papci .
da je mene napo puko bi mi film pa bih mu pobjego ko sto sam bjezo od 92 do deytona
Ako je sve ovo istina onda je u redu. Sta?