Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To su oni frajeri,nabilda se a za pasom pistolj i provocira.Kad naleti na lolu onda vadi pistolj.I sve tako dok ne naleti na lolu koji vadi kalasnjikov.
Dodje dijete i kaze, babo popiso sam nekog covu a babo suti dodje dijete opet i kaze, babo opet sam popiso covu a babo opet suti dodje dijete opet al placuci a babo rece e sine sad si popiso covu. Ai ti Kosticu nisi jos popiso covu a kad ga popisas onda ces bit beskostic
Ovaj retard sazrio za vjesanja
Iber kriminalac. Doživotni zatvor ili zatući u "pokušaju bijega".
Ja ne vidim nista ovde cudno, kriminal se odavno isplati u Bosni, i isplatice se do daljnjeg. Zato ljudi uzmite pravdu u svoje ruke nema druge, ubit stoku i tuzioca i sudiju sto ga pusti.
Viđ'o ga ja u biblioteci.
Neka nacitana faca
A jest i uzeo na kome će se iživljavati, što pico nisi izabrao nekog jačeg pa snimaj klip, vlaška posla
od ranije poznat...........i pusten
Divljak Turčin
sta reci...
Ranije ce biti i pusten...