Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj sto me ovi servi nerviraju sto pisu u komentare da nije Bosanska Kostajnica nego samo Kostajnica ali znaju oni dobro da je ovo BiH i da nikada nece dobiti tzv Veliku Srbiju
@Dominator..Sve što se nalazi u Bosni i Hercegovini je Bosansko-hercegovačko tako ti,ja,svi i sve što se nalazi u njoj!! E sad poslije toga koji entitet,grad,selo to je već sitničarenje. Kad se uhvati lopov iz BiH u EU ili svijetu,ne piše nigdje koji entitet jarane nego BOSNA I HERCEGOVINA🇧🇦!!
Tragicna ova 2021 godina
Steta zbog izgubljenih mladih zivota ali nije glava samo za jest kako se moze auto u garazu parkirati i pustiti da auto radi jos ako je dizel i jos ukljuciti grijanje tj ventilator da te gasove uvlaci u unutrasnjost Boze svega pameti naj vise
TROVANJE , ne gusenje.Nisu se gusili nego POTROVANA IM JE KRV BILA! Vidite, kada jedan portal objavi svi prepisu..tako ste i u skoli.
Gugl sez no 😂😂😂
isli da se žegaju...
@gooUser1609350096 kako tako nemaš obraza ni mozga?
Mjesto se zove Kostajnica, ok?
@Doboj2 -de nas nesto nauci, mazlume nepismeni?
@Doboj2 Kostajnica, Bosanska Kostajnica!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dragi Bože, može li nas tragedija kakva zaobići, svaki dan gori od goreg.. njima dvoma nek je lahka zemlja, porodici sabur.
Slatka smrt
Rahmet im dusama i laka zemlja Bosanska. Porodicama sabur. Svi smo Allahovi i NJemu se vracamo.