Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo ko i oni gradjani BiH \"bombasi\" sa Tare. Pa ako su ubice drzavljani BiH valjda je i u akciji hapsenja ucestvovala policija BiH a ne PCa? Ako se vec detaljise odakle je koji ucesnik i ako je bitno \"cija\" je policija ucestvovala u hapsenju onda hajd\' da cujemo odakle su \"konkretno\" i kileri?
opet ti srbi!!!!
crknite u zatvoru
kad je loša vijest onda su državljani BiH,a kad je dobra onda su bosanski srbi
E nek jednom uhapsise i drzavljane Bih negdje u nekoj drugoj drzavi..dosadilo mi je vise slusati kako Sandzaklije donose kriminal u njihovoj Bosni..a vecih kriminalaca i lazova nema nigdje u svijetu nego u Sarajevu!!!
Ti si Podgorička S.li.na ako za to čestitas Crnoj gori. Ogrezloj u kriminalu. Aj zdravo!
kako srbe nije stid, imaju li oni uopste obraza? dali srbi uopste razmisljaju o obrazu?
EWIWA CRNA GORA...mi makar hapsimo zlocinice u Crnu Goru...umjesto da pohvalite akciju vi napadate policiju Crne Gore...jos jednom svaka cast crnogorskoj policiji... i svaka cast za vlast crne gore sto su otvorili u centralnom parku Podgorice spomenik zrtvama rata u SFRJ i to na dan makarka u SREBRENICI
ja mislim da su oni i drzavljani Srbije, te n eznam zasto potencirati kada je nesto lose drzavljani BiH a kada je dobro reprezentatovac Srbije ili Hrvatske.
serv do serva...krvoloci, ubbice, sildzije...!!!
Policja BiH ne postoji!
joj komplikacija ....drzavljani BiH ....u Podgorici...U SLOVENIJI ubili .... talijana Roberta.... pa imal jos koja drzava grad????
Sto niste stavili sliku crnca kako hapse...i to su drzavljani BiH :D
Mrsko im bilo da ih uhapse