Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Il' su vehabije il' su četnici, drugih govana u ovoj državi i nema u tom bronu ( 4 ) ...???
Nepoznam taj kraj tamo,jesul komsije te vehabije i cetnici ziveli jedni porad drugi?!!
Vehabije nisu jer oni ne ucestvuju u razbojnistvima tipa kradja i to..
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
SIPA unistite ravnogorski pokret na Ozrenu..
Odakle toliko oružje uopće , to je pravo pitanje... Problem nisu idioti sa oružjem, nego su problem oni koji su idiotima dali jeftino oružje. BiH je na glasu kao zemlja u kojoj se više šverca oružjem nego bavi prostitucijom ili dilanjem droga.
Pa znamo ko se krije u sumama Ozrena
Cetiri mladica idu s Trebevica.
Dobro si ti i živ šta te sve muči.
pa nemaju policajci dva para ruku, cime ce šapke drzati ako potegnu pistolj... tesko nama kakvi nas trutovi cuvaju...
Ne muči me mnogo... muči par sitnica kao recimo: Policajac koji je dao 20 hiljada KM da dobije posao, muči me dežurni policajac koji me skine sa linije kad prijavim konstantno bacanja vreća sa smećem u moju njivu, muči me policajac koji kaže da ne smijem bez ovlaštenja snimati osobu koja baca smeće po kanalima. Muči me policajac koji ne smijete da zaustavi BMW X6, a zaustavi mene, muči me policajac koji igra poker aparate na dužnosti,muči me policajac koji kad kupuje u mojoj trgovini hoće popust od 80% jer je policajac... hoćeš hoš koju sitnicu?
Ma oni malo i pretjeruju, nemoguce da 4 covjeka pucaju iz automatskog oruzja a da nikog ne pogode to je prica za djecu.
Terorizam?
eto ko nas cuva
ZASRBILO CETE HOCE OLUJU 2 A BOGAMI I MAESTRALA 2
Kakvi ba policajci, to su trutovi pravi, cast izuzetcima, al njihova fizicka sprema je ravna nuli, kad bi koji I potrcao na bolovanje bi morao, ako ko treba informaciju gdje se dobro jede pitaj murijasa za te informacije su ko stvoreni
dobro je da nema povrijedzenih ...inace ovo je ludnica
Uvedite duge cjevi policiji u fedraciji ,kad moze Mile mogu i Bakir i Dragan.
ovi policajci ko portiri, napad na policajca se u normalnom svijetu tretira ko napad na državu, oni se vjerovatno posakrivali umjesto što je bio red da pripucaju makar i u zrak. jbt. i zaštitari malo malo pa pripucaju po pljačkašima a tetke iz policije ne smiju ili možda ne znaju !?
gdje ce pucat,kad su u policiji sve guzonini sinovi,sve panjevi.