Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
poledile su ceste! VOZACI OPREZ!
ti i kad se polomis mozes sanjati o zdravstvenoj zastiti, opet ces od dijaspore traziti . doduse i dijaspora ce izgubit zastitu ako bude vozila pijana, ako ne´ to je onda druga pjesma.
Zaboli nas ovdašnje za vaš zapad.Vi samo možete sanjati da popijete polovku,sjedete za volan i odete kući.
bio sam ljetos u bih sto se tice saobracaja i saobracajne kulture je zaista jos na niskom nivou losi putevi a jos losija vozila i kad se tome jos doda po koja rakija pa da vidis kako se jurisa sa automobilom direkt u smrt slusao sam ljude kaze ja neznam da vozim ako nije pola boce rakije u meni , zar je potreban ikakav komentar ovme .
Glupani čitate li vi uopšte šta piše u tekstu ili samo onako lupate gluposti, po običaju? Da ste pročitali vidjeli bi da vozač Golfa 2 nije kriv, već gospodin sa Audijem koji je izgubio kontrolu nad vozilom.
jasta brate, KOLIMA nego sta... i jesmo za kola
4 osobe povrijeđene u sudaru 3 auta u 2 sata u jednom mjestu. i 0 promila oba vozača.
TO SE DESI KAADA SE NE DRZI RASTOJANJE
VIDIS DA SU PIJANI BILI
ima li i jedan udes u bih a da nije ucestvovao golf u njemu?
golf 2 - auto, ostalo sve k.a.r.i.n.a !
TM = tako mali
HZ - homo zajednica sdha clanova..!
trkaci s dvicama !!!
kiki riki ovo ono
A sto X(Golf II) majke mu ga fine