Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast policiji ali to nije ništa u poređenju sa onim iz Titinog vakta.U prilog tome ću navesti primjer mog komšije i poznanika iz 80-ih god. koji je nakon što je upoznao divne metode Titine policije i sve ljepote Zenice,Foče,Sremske Mitrovice ...itd.izjavio da ovdje (odnosilo se na cijelu bivšu državu)više neće ni šibicu ukrasti i lijepo otišao put evrope gdje i danas živi ( tj.uživa) koliko znam u plodovima istog rada kojim se bavio i ovdje.Maloljetničke delikvencije je bilo ali se isto tako sjećam popravnog doma na Kovačima i rešetki na prozorima i delikvenata koji pružaju ruke kroz rešeke tražeći uglavnom cigarete od prolaznika.Ne sjećam se da je bilo ubistava i spaljivanja starica,uglavnom krađe. Policija danas zahvaljujući i lošim zakonima ne može puno učiniti.
Need For Speed - Sarajevo Edition :)
o izvini, ti nisi dziber, ti si fucker... sorry jos jednom nisam te odmah prepoznao... po tvojoj prici se vidi da si onda bio mali i da su te ugnjetavali, da ti je komsinica imala male sise i da si zbog toga patio, a i u ono doba bas kao i sada je i kod nas bilo mercedesa, audija, bmw-a i ostalih jurilica koje su bas kao i sada vozili za razliku od sada babini tada tatini sinovi, a ostala sitna buranija je vozala yugu, ficu, golfa, scalu, bas kao i sada sto voza punta, 206icu i ostale sitnoburanijske jurilice ovog doba...
ebote kad vidim vake vjernike ko ovaj ljakse kontam ono vjera ih čini boljim ljudima pa kakvi monstrumi bi tek bili da nisu vjernici.
@ I STA SAD e serem ti se na majcin mezar a i na titin!Jeb\' ti on mater komunisticku po sred petokrake!
ovaj uhapseni K.D. je mozda Koperfild Dejvid, dok je gepek sad pun-sad prazan
Jasmin_Sa . imaš babin mezar pa seri svaki dan.konju jedan
Nidze ruza materemi,nikad vako nije bilo prije.
BRAVO POLICIJA BRAVO, SANDŽE NAZAD U SANDŽAK PO.GA.N JEDNA
SVAKA CAST !
A u gepeku zavrsio alkonohlni covjek, pa izlapio usput :D Ocito je \"paket\" vec transportovan ako ga je bilo, a ovi zarobili prazan auto. Sad jel to neka efikasnost, i ne znam, al hajd, bolje ista nego nista :)
pa niste nista imali sad ste dosli u sa i sve dobili ebiga nekom rat nekom brat
Dziberu jeb\'o ti dziber nekog ;) Glupane nisam mislio da je Audi bio za titino vrijeme nego sam onako usput napisao koliko Audi ima KS! A za vrijeme komunjara nije nista bilo i nista se nije imalo osim hljeba i mlijeka to je sve sto je ona hala od covjeka dala ovom narodu!Krivo mi je samo sto mu nije grob u Sarajevu pa da svaki da odem i da mu pljunem na nadgorbni spomenik!
jeste ovo \"NA\" za naselja tacno ali priznacete da je i nelogicno zapravo. \"U\" je puno preciznije i svakako se vec koristi za bilo koju vrstu odredjivanja necije lokacije-u sumi-u gradu-u prodavnici itditd dok je \"NA\" doslovice vezano za kontekst visine. biti na necemu-gdje je uvijek ukljucen i subjekat koji se nalazi ispod. a to sto se neko tek tako sjetio da djelove grada i naselja odvoji kao posebnu vrstu i deklarise joj drugaciji \"NA\" prefiks samo da bi ljepse zvucalo a zapravo su jednako stvar lokacije kao i suma i grad to je vec druga prica. jednako glupa kao i ova
@tako treba : isto sam to htio da kazem...fakat me slike asociraju na zapad,recimo americka policija ovako slicno radi. poz.