Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A da su kojim slucajem podlegli od hladnoce ti bi napisao poruku tipa : kakva smo mi drzava ni spasioce nemamo, mislim kako god okrenes ne valja
Ovo mi sve liči na prijeratne nadrealiste i onaj skeč da se uživo javiš u emisiju. Nazovi taj i taj broj pa kad ti se jave traži tal lokal pa će ti se javit neko ti traži da te peusmjeri i tako redom... Tako i ovo ovo nazvali operativni centar u Hrvatskoj, oni nazvali operativni centar u BiH, ovi nazvali Civilnu zaštitu a oni Gorsku službu spašavanja. A da apsurd bude veći izvukli ih građani koji su se zatekli u blizini
Ja sam jedan od tih koji su se zaglavili kako portal kaže. Nismo izletjeli niti išta od toga ustvari nismo mogli izvući brijeg jer nam je puknuo lanac je jednom kotaču i pri tom nam je pomogao jedan prolaznik zaustavivši terenac crnogorskih reg. oznaka koji nas je povukao neki 800 metara uzbrdo. U ostalom nitko od nas nije zvao gorsku službu već su nas oni kasnije kontaktirali kad je sve bilo gotovo, gdje sam im sve jedno zahvalio na brizi i kako je sve prošlo OK.
humanost nema granica
ove fasiste sto ostavljaju odvratne komentare treba ..............
I šta bi na kraju, jesul javili ikome da su zaglavili gore na Igmanu?
Kruzer ili ne, ja više u Italiju smrdljivom papi neidem
Žrtve pozvale 112 u Hrvatskoj. Hrvatska ga proslijedila Bosni i Hercegovini. Bosna i Hercegovina ga proslijedila Ministarstvu odbrane. Ministarstvo odbrane nazvalo Republiku Srpsku. Republika Srpska iz Banjaluka proslijedila poziv GSS RS. Gorska služba proslijedila svojim pripadnicima na Jahorini. Do tada, slučajni prolazinici u su spasili ljude. Žali Bože potrošenih impulsa.
dragi gojko počuča prisjeti se petog korpusa i takve misli o protjerivanju muslimana neće ti pasti na um
@@@skand -Anders Breivik,zar ti nisi u zatvoru ? Eto nece biti muslimana zato sto ti to kazes, m.a.j.u.n.e nepismeni: Bosna nije velika , ali se pise velikim slovom !!
HVALA NA UKAZANOJ POMOĆI SPAŠAVANJA HRVATSKIH DRŽAVLJANA SVIM LJUDIMA KOJI SU ZA TO ZASLUŽNI BEZ OBZIRA ODAKLE SU I KO SU. NI NAMA NIJE BITNO KO SU SPAŠENI HRVATSKI DRŽAVLJANI, NITI ŠTA SU PO NACIJONALNOSTI. NAJ BITNIJE JE DA SU SPAŠENI LJUDSKI ŽIVOTI, ZAHVALJUJUĆI VAMA. JOŠ JEDNOM VELIKO HVALA.
međunarodni broj 112 jedino izgleda u hrvatskoj funkcionira, inače bi se javili direktno na taj broj u bosni ili rs. ovi naši su nastavili preko normalnih telefonskih brojeva zovući jedni druge.
republika bosna proslijedila poziv republici srpskoj. poziv je vjerovatno išao preko republike hercegovine. aferim
Da su vozili taksi po Banjaluci kao mlada Tatjana umjesto sto su se pentrali po Jahorini, ovo im se nikad ne bi desilo.
Imal p.ič.k..e na ovom šugavom portalu osim krkana
Subota podne a @@@skand vec kipi od mrznje i ludosti, tezak slucaj...patoloska mrznja prema muslimanima moze biti uzrokovana od loseg iskustva u djetinstvu, vjerovatno seksualnog karaktera. Ocitan je manjak majcinske ljubavi i zlostavljanje od oca. Predlazem hitan smjestaj u bolnicu za umno poremecene
u pravu si treba samo davat para nama muslimanima da uzivamo u svojoj multietnickoj tvorevini. treba samo spasit muslimana a kjafiri neka ginu al ne dat hima da se odvoje od naske...kako te slusa kompujter mamlaze...svaki geljo udara po tastaturi...e Bill Gates- nabijem te na prozore tvoje i sti ih izmisli da ovakve budale dobiju izlaz u javnost....