Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato su nam u Centri uveli wifi da mozemo evo komentarisat' sa mjesta nesrece. Prema nesluzbenim informacijama unesrecena osoba je Rom, al' to je nebitno jer je kolona evo do Kobilje glave.
Ja kralja majko mila hahahahaha
Hmm otkud u Ilijašu semafor ?
Safet Susic - Pape, selektor BiH
idem svako jutro s tim busom na posao,mislim da vozac nije kriv jer zaista pazljivo vozi..ali eto desava se nezgoda..zao mi je
Pa jbt. u ovom Ilijašu nit znaju vozit nit znaju hodat po cesti. Neki dan sudar, danas udario pješaka, šta li će bit sutra ???
A na TV SA rekli GRAS-ov bus udario pjesaka.. ha ha ha h...
Hmm u lijevom donjem uglu piše arhiv klix-a....
Bila sam u busu u vrijeme nesrece i mogu samo reci da je prizor bio strasan. Da covjek koji je udaren je Rom, koji je bio pijan i otrgnuo se drugu koji ga je vodio pod ruku i izsao na cestu. Vozac zaista nije kriv vozio je sporo pobjegao sa ceste u skroz suprotnu traku ali bukvalno nije mogao da ga izbjegne. Strasno!!!
Kakanjski il' brezanski bus?
hvala
ko ne vozi ne zna kako ima bezobraznih pješaka
znaci centrotransov autobus ne smije udariti pjesaka
slika nije iz Ilijasa
A na TVSA javili da je Grasov udario...
To se neki GRAS-ov radnik bacio pod autobus da okrive Centrotrans :-)
GRASOV radnik bacio roma pod bus, to si mislio :)