Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahahaha koji luzeri i amateri
Za ove koji ne kontaju. Jedan lik kupi kartice za tv signal, poveze ih na server i internetom salje svojim klijentima koji mu placaju. Njemu dobro a i klijentima koji placaju puno manje od originala. Kad se na server prikljuce i kartice iz drugih zemalja hvatas sve te kanale za sicu.
Upravo. Ovakav cin se u vecini zemalja tereti jos gore nego ubistvo. Zasto? Zato sto steti citavoj jednoj drzavi, kolektivu. Ekonomski kriminal putem tehnologije.
Jel to Cardsharing puko???? Hahah, a hvazak te prvo politicare pametnije vam je. Ja svoje servere drzim u ukraini :-))
Još malo pa će se krast wi-fi iz muzeja i dilat po Ferhadiji.
Mislim da ovaj datum treba proglasiti drzavnim praznikom. BiH je od danas normalna drzava.
sve je to super,krasno, sjajno, bajno, ali kada cete hapsiti direktore koji su milione zavrnuli ,firme u ravan svukli, radnike gladne ostavili?
Odma 10 godina bez pustanja za vikend !