Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Valjda ga je ovaj radar stalno fatao zbog brzine i izvadio mu zivce pa odlucio da ga dokrajci 😂
Na ovom klixu samo komentari zanimljivi haha
u pitanju je balavac od 15 godina, izguglajte pa cete vidjeti Pijani 15-godišnjak za volanom BMW-a iščupao radar u Cazinu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dođi u Sarajevo i obori i jedan naš care.
u pitanju je balavac od 15 godina, izguglajte pa cete vidjeti Pijani 15-godišnjak za volanom BMW-a iščupao radar u Cazinu
Uhvatio ga radar :D
E zato ginete ko stoka svaki dan sto nepostujete radare
Buraz, objavi koji ti je žiroračun odmah ti uplaćujem 100markica.... Allah te nagradio.... Drugi put koristi traktor ili zolju ko onaj brat u Mostaru
zajaho ga dobro...
Hoće li dobiti foto snimak/fotofiniš :)
Kakao znaju da je velika brzina ako je radar unisšten, ovo bi Amar mjesečar dobio u sekundi.
Govori ti puno rijec, " uništen"
A vidi svaki put kad prodje ovaj ga uslika,pomislih svidja mu se decko i kad mu se nadigo skonta da ga ode opalit
Na području USK su ih postavili 39 komada, slikaju na ni jedan ne kaže "smiješak molim".... Pokrenimo akciju da nesretniku štetu namirimo . . . !!!
A ljudi moji nemorate ih rusiti,lahko se izbjegnu,na ulicama sa 4 trake,ili smanjite brzinu dok prelazite preko senzora na asvaltu.Ovi stacionarni radari imaju senzore ukopane u asfalt i izgledaju kao dvije elipsaste kruznice na svakoj kolovoznoj traci.Vidi se golim okom izgleda kao da su zalijevali katranom pukotinu,samo sto su ove pravilne.Ovo se nalazi neposredno prije ili poslije radara zavisno odakle dolazite.
Znaci ili smanjite brzinu kad prolazite pored radara akad prodjete slobodno opalite po gasu,ili iditeu krajnju desnu traku od radara tu nemoze da vas dohvati.Provjereno samo po gasu.
Ode jedan jedini radar u Kantonu,sad ce financiranje biti upitno.Ajmo drotovi na ulice papo starom modelu vataj iz zbunja.
A štete u pm. ebeš radar, nek je vozač lakša povređen...
valja njemu platiti radar ha ha
Ležeći radar...
Pofatali se
rip radar, neduzan strado na radnom mjestu