Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PA sto nekazete istinu da su bombe bacne nakon predizbornog skupa SDP i koje dao pice tim ljudima i da li je isti bio na skupu i davao podrsku SDP itd.... Budite malo objekitvni... i Nema on 33 godine nego 38 a kako pogresno dajete vjesti....
Zašto se ne privode pijani vozači koji su puno veća opasnost,a ove bombe nisu bačene među narod i nije prijetila opasnost da neko bude ozlijđen.Možda je stradala neka riba.
A ovi tero..risti svakodnevno izlaze kao na traci, što je još jedan dokaz uspješne privrede i napretka u dijelu Federacije:) Dobro je biti prvi u svijetu , pa makar to bilo i proizvodnja tero..rista:)
Ne razumjem zasto se od ovog prave vijesti, to je sasvim normalno na nasih 24%.
I što su ga priveli i zadržali, ništa ne kontam? Pa u Sadakistanu (azijatski dio BiH, 24 posto) je bacanje bombi svakodnevna i normalna stvar, šta je dečko kriv???