Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista opasnije od lokalaca koji misle da su drajveri i "znaju" lokalnu cestu kao svoj dzep.
Što je najgore djeca po selima vozaju auta sa 12 godina.Onda kad dobiju vozačku baš se poslile ,žali Bože mladosti :/
draga djeco jeste li imali mater i oca? sta cete vi sa 17 i 19 godina na magistrali u passatu, tugo moja
Sve dok vlada klima da se policajci kupuju za "cenera" nesreca ce biti, ne kazem da je to presudni faktor al mnogi koji popiju se oslanjaju na to da ce tako rijesiti probleme i sjedaju za volan. Kamioni isto , kako je unisten zeljeznicki saobracaj od kamionskog lobija imamo kolone kamiona na cestam.
Evo svim onim koji kukaju na Golfa II. Nije presudno sta vozi nego ko vozi. Ako prilagodis brzinu uslovima na putu i povecas opreznost jaaaako su smanjene sanse za nezgodu a kamo li za teze tjelesne povrede ili nesto jos gore.
pa ljudi moji sta se ovo desava...svaki dan neko pogine.udesi...zalosno....
Ako si tek polozio, nemas sta raditi u autu iza 23:00!
nasa crna istina,roditelji prvise pustaju nezreloj djeci,mladost ode u ne povrat,zali boze.
U 1 sat i 15 minuta? Ja sam sa 17 i 19 godina morao biti nacrtan u kući.
nedao Bog nikom....