Crna hronika
0

Brčko: Pregazio pješaka i pobjegao

FENA
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija
U petak oko 18 sati policiji Brčko distrikta prijavljeno je da na Regionalnoj cesti Brčko - Cerik u mjestu Dubrave leži muška osoba ozlijeđene glave.

Na lice mjesta izašli su pripadnici policije i služba hitne pomoći te ozlijeđenog prevezli u Medicinski centar Brčko, ali je on od zadobivenih ozljeda ubrzo i preminuo.

Utvrđeno je da je riječ o D. D. (1972) iz Dubrava, a pretpostavlja se da je najverovatnije bio u alkoholiziranom stanju i ležao na kolniku te da je preko njega prešlo zasad nepoznato vozilo.

Na osnovi do sada prikupljenih saznanja, u prometnoj nesreći sudjelovalo je vozilo bijele boje marke "passat", "golf" ili vozilo druge marke karavan izvedbe. Na vozilu koje je sudjelovalo u prometnoj nesreći moguća su oštećenja prednjeg dijela u predjelu branika, maske, veznog lima i donjeg postroja, priopćeno je iz policije Brčko distrikta.

Policija je pozvala građane da ako znaju išta sto bi pomoglo u identifikaciji vozila i vozača koji je sudjelovao u ovoj prometnoj nesreći o tome obavijeste Policiju Brčko distrikta na broj 122 ili 049/233- 200.