Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod muslimana pronađete kuhinjski nož, mediji prenesu da je spremao \"teroristički napad\", a 4 kg eksploziva u Bratuncu su ništa ;-) Možda se spremao za krsnu slavu, nisu oni zlonamjerni ;-)
Dobar pokazatelj da se vlasi boje i svoje sjene
@@ssrs .... i tvoju nanu su Turci qarali, neki bosnjaci govore kako smo mi Srbi crni i garavi, nije lahko rasista biti, mrznja pocinje jesti utrobu i unutranje organe.
@Intelekt. ... vidis tako su i mngi Srbi mislili o bosnjacima, al ne svi Srbi. Na svu srecu nisu ni svi Bosnjaci tako truhnulog mozga kao tvog.
Ja imam rodjaka, on je Musliman, u podrumu kuce je imao preko 10 masinki AK-52, kaze kupio to jeftino i onda drzi i polako prodaje kad naidze povjerljiva musterija, al kaze nikad nije licno pucao iz njih. Vecina musterija su albanci i sandzaklije.
Vlaska posla. nema mira dok se stoka ne prebaci jal\' u Drinu jal preko Drine
bolje bit cisti musliman nego prljavi i vazda pijani srbin s opancima.hvala osmanlijama sto su 525g karali srpkinje
tako su i prije rata drzali oruzje po kucama pa pokazivali snagu nad civilima i na kraju bjezali pred dudakovicem.tipicni smrdski junaci
U zivotu sve se mijenja osim Srba i kamenja. Al si ocajan poturcili se znaci dok su moji preci trpili nabijanje na razanj, danak u krvi i ostalo tvoji mirno zivjeli zato sto su promijenili vjeru, pa ti sad skontaj zasto mi nemamo simpatije prema vama :D :D :D
U zivotu sve se mijenja osim Srba i kamenja. Al si ocajan poturcili se znaci dok su moji preci trpili nabijanje na razanj, danak u krvi i ostalo tvoji mirno zivjeli zato sto su promijenili vjeru, pa ti sad skontaj sta zasto mi nemamo simpatije prema vama :D :D :D
U svakom cetnickom selu ima skladiste oruzja -- pogotovo oko Sarajeva ,Vucija luka ,Hresa.itd.
srpski superjunak i antiterorista.
sta ce na srpskoj zemlji taj odurni simbol pobijenih mudzahedina..naravno da ce biti pocupan i spaljen!
GENI KOJI ODREDJUJU VISINU SE NASLEDJUJU OD OCA...A SRBI SU U ODNOSU NA VAS I TE TURKE ...VIDNO VECI! DOVOLJNO JE RECI DA NEMA KOJIM SLUCAJEM POTURICA IZ RASKE PO TURSKOJ...OVI BASKET NE BI ZNALI DRZATI!
Vlaška posla ! Još uvijek zadojeni nekakvim nacionalizmom, misle da će nekome naškoditi ako oskrnavi vjersko obilježje...ccc..koji primitivizam.. Dajte ljudi jel imate pametnijeg posla...beze se nafuraju da nesto smiju, sto niste otisli goloruki i pocupali i oskrnavili kad je bila dzenaza ako ste face, nego kad niko ne vidi onda daj da se pokaze herojstvo...ccc...prava djeca , 0% mangupi !
Ako kažeš da smo se poturčili (i da jesmo, pa šta), zbog čega ti to smeta? Zar sloboda vjeroispovijesti nije jedno od osnovnih ljudskih prava? :-) P.S. Slaveni su poznati kao plavokosi i plavooki, a danas viđamo Srbe tamnopute, crnokose itd. Izgleda da su Turci itekako izmijenili demografiju Balkana :-) Nažalost, i Srbe (nebeski narod) su \"zatrovali :-)