Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@RS ni manji entitet nije "rs", nego usrana i govnjiva nakaza nastala na genocidu i zlu koju ce kad-tad progutat kanalizacija, zivi bili pa vidjeli.
jel bilo mrtvi
Azijati vi naravno mozete ovaj grad izmedju vas zvati i KLINGONSKA GRADISKA to vam niko nemoze zabraniti , ali bitno je da se oficijelno i u svim relevantnim dokumentima ovaj grad zove GRADISKA . Mi recimo vasu mahalu zovemo GUZNO CRIJEVO ali oficijelno vasa kasaba se zove Sarajevo . :)))))))))))))
"Camel", "Macao" i "Kod Akana", tri kafica jedan do drugog, najpopularniji kafici u Gradisci prije rata, a na slici je trg ispred katolicke crkve. postoji i pojam i grd Bosanska Gradiska!
И ја сам рођен у Босанској Градишци и тај град још увијек постоји.
Ja jesam rodjen u bivsoj bosanskoj gradiski 1947 godine,ali taj geografski pojam vise ne postoji . . sada postoji samo GRADISKA bez bilo kakvih priloga kao bosnacka,bosanska,bosanskohercegoacke itd Pozdrav od Hrnjice iz Todorova