Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikad neće biti sreće i nafake na prostorima koji su nastali na kostima nedužnih ljudi, ovo je još samo jedan pokazatelj njihove nemoći da se nose sa duševnim bolom, koji svako od njih u podsvijesti osjeća. Entitet gdje se ovo desilo je nošen krvlju nedužnih bošnjaka, i zato nikad tu sreće neće biti. Zato, braćo moja, okupimo se svi pod kapu islama jer jedino tako može sitrajati u našoj borbi o očuvanju Bosne i Hercegovine, jer nažalost mnoga naša braća žive u tom entitetu i moramo pod svaku cijenu da ih zaštitimo od ovakvih ili sličnih napada, jer neživotinje ne mogu odbaciti svoj poriv za zločinom i krvološću. I love Allah the Most Merciful.
Tvoje ime dokazuje moje tvrdnje, živoitnjski nagon za ubijanjem nesrpskog stanovništva nije prestao i nikada neće prestati, zbog toga moja braća moraju da povećaju svoju svijest, jer sve više moje braće se vraća u entitet nastao na kostima njihovih najmilijih, a pošto je nemuslimansko stanovništvo zvjerski nastrojeno prema njima, podiže se i naša svijest o odbrani naše jedne jedine domovine Bosne i Hercegovine, u prošlom ratu, nažalost nismo znali vaše zvjerske namjere, zato je entitet pun masovnih grobnica muslimanskog stanovništva i tu nikada neće biti sreće i nafake, ako zatreba ponovo ćemo stati u odbranu naše jedine domovine, ovaj put mnogo spremniji, a ponašanje srpskog stanovništva u Bosni i Hercegovini upućuje da žele rat. I love Allah the Most Merciful.
U potkoljenicu i koljeno? Uf to boli u pm
nisu imali ličnu uza se ko oni u francujskoj.uh,dobro je makar ne biju namrtvo.