Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ilidža = Sarajevski Bronx Alipašino = Sarajevski Harlem Rajlovac = Chinatown Poljine Hill = centralni Manhattan Jebote pa imamo New York.
NAjvažnije je kako naglašava Klix da niko nije povrijeđen. Nakon toga policija stavlja stvar u arhivu jer za to dobija platu i to je to. Tako arhivska policija i tužilaštvo sarajevskog kantona na 365 000 stanovnika ( sa arapima , sandžaklijama i turcima preko 500 000, skupiše zastarjelih 145 000 krivičnih predmeta. PA ŠTO BI SE ONDA UZBUĐIVALI RADI OVAKVOG jednog relativno benignog događaja ?? E svašta !!!!
Ujutro bomba, a navece metak za raspolozenje i dobar san
jel defjuzirana
Hoće se on zajebavat sa neplaćanjem reketa. I treba mu tako ! Neka vrsta POTICAJNIH MJERA ! PA ljudi moji šta hoćete od države gdje je i premijer NOVALIĆ PLAĆAO REKET, a prestao tek kad je postao premijer. Zato nek i vlasnik kafića ide u političare pa kad mu stranka dobije na izborima. neće on plaćat reket NEGO ĆE GA NAPLAĆIVAT. Ko što je onaj policajac u ime svoije stranke napalćivao Novaliću reket. A NI ZALTKU NIJE BIO MRZAK !! :))))
SANDZAK POWER..
Kako kaze zagorac Bomba bus pukla- Buuuuummmmmm
hajebote......sta je ovo jutros???
jutros??? šta je ovo zadnjih godina???