Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mene je jedan bokser pokušo istuč prije desetak godina.Uspio je da me udari jednom,i to je bilo dovoljno da mi izbije dva prednja zuba.Nije uspio da me prebije jer sam uspio da ga udarim stolicom(u ljetnoj bašti).Slomio sam mu desnu(jaču)ruku na dva mjesta.On je presto da se bavi boksom.Mene je tužio za nanošenje težih tjelesnih povreda,al je tužba odbačena jer sam se ja branio od bokserskih ruku.Njemu je bokserska federacija osnosno savez zaranio da se takmiči.A i ta ruka bi mu svakako bila problem,jer je zglob šake bio teško strado.Vidio sam ga posle toga bezbroj puta i nemamo nesuglasica.On je sada vjernik veliki,i \"fin\" gospodin.Osto je bez boksa samo zato jer sam mu ja nehotice prosuo pivo na stolu.A on bio mangup.Ovu trojic bi trebalo u Hag odmah.
Nije dovoljno sto se bave borilackom vjestinom nego moraju ici 3 na 1. Kukavicluk teski. A to udaranje ramenima je trademark najvecih klosara koji samo problem traze. Treba njima trojici smjestiti metak u celo pa nek se onda mangupisu. Napasti nekoga sa djevojkom je najveci oblik kukavicluka!
Zaato bih ja pištolj stalno nosio i sa apetitom ih raspištoljio, majku im!!
Dražini momci
\'ebo te ovo ni jedan normalan covjek nebi uradio :S Ni srbin ni bosnjak ni hrvat ni Sejdic ni Finci :S
Po.pusli li su karu za ovo.
bome bome...fatiti se utoke i sve redom rokati ^^
treboj e kung fu trenirat, onda bi mogao cake kupit i sve ih razvalit
KRETENII RETARDIRANI MALOUMNI :@
fino ga nabubali :D
Zao mi momka, ali ima sad usta ko Fuad Backovic Deen...:D
Zatvorit ih pa kad ih zguze nek se udaraju medjusobno
bravo vlasi, samo se rokajte medjusobno mame vam ga sprzim vlaske