Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kazu neprilogodena vožnja..pa cemu se čuditi..?Ne brže od života....
@ime-nije-bit... nemoj da pricas o necemu kad ne znas.
@vizionar, A to tebi smeta, imena,...Vidimo se u novom ratu, preko mušice!
Aldin,....Eldin,.... Ildan,.....Amar,..... ja vam imena
\"17 - godišnji Eldin Dizdar\" imena maloljetnika se NE SMIJU objavljivati u javnosti i u slucaju da se objavi ime to je KRIVICNO DJELO. samo nastavite.....
Boze moj,,vjerovatno sami krivi
opasni neki momci,... jos opasniji vozaci!!!! ....nekad bili.
Ma neka su. To vozi BMW koji je babo kupio, jučer izaš\'o iz pelena, jučer dobio vozačku i odmah po gasu. I kaže \"poginuo\". Ma neka je. Nije mi žao. To su sve krivi roditelji koji im daju bijesne aute one sekunde kad \"polože\", a pitanje je i kako polože.
Koji si ti kloc,cuj ne zalis omladinu.
Desava se... sta ces.
PREDNJI POGON ZAKON VOLVO ILI SAAB PA VOZI...
Interesantno da non stop vidjam crnuhroniku udesa u koje su umijesani vozaci BMW-a, Alfi, Audija, Mercedesa... Sto li boze... Pojaca se testosteron ili adrenalin + plus nitropogon dodatne konjske snage u kabinama. Nisam jednom bio u opasnoj situaciji - ali s primjerenom brzinom se sve da korigovat. Nek su se sybali. Tako i treba.Alahimanet. Meni te \"mladosti\" zao nije.
ne vozite ako ste pili i vezujte pojaseve ljudi
strasnoooo! ima li ovdje drzave da se donese neki zakon i policije da ga sprovodi...ode mladost zbog prebrze voznje!