Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bahatost je jaca od zakona u Bosni. recite sta novo
Sto je najgore ovakvi kad udare ne poginu nikad, uvijek nevin nastrada
Sutra kad zalijepi bit će ripanja na Facebooku, učenja virtuelne fatihe i zazivanja Allaha da mu podari džennetske bašče, a ono idiot prvoklasni.
Ma nece ovakvi ubijaju druge, rijetkost je da poginu. Pogotovo i u ovakvim autima.
Ovaj je za Haga 😵‍💫
Eto policiji da ga pritisne, aaahhh zaboravio sam, policija spava, a i tuzilastvo
Jel ovo onaj Solak?
Čovjek u puslu, žuri. Ovakvi obično imaju komplex niže vrijednosti: kratak penis, veliki auto, mali mozak.
Bahati kurton
Bajker,pomjeso auto i bajk 😂😂😂
seljacina ada no bate da vidu sta Aljov sin voza ada no
Zurii,srlja,kad se razbije onda svi drugii krivii,od drugih sofera,puteva,bas ljudii ne znaju uzivatii u putovanju,zalosnoo . . .
Za normalnu osobu puna linija znaci nesto bez obzira koje auto vozi , za budale i papke ni jedan saobracajni znak neznaci nista.
Lijepo se vidi registarska tablica... malo posla za korumpiranu policiju!
cuj primitivnih idiota kad kazu pretico i nije nikog ugrozio ili imo preglednost, papci mutavi pravila, znakovi, zakon nije izmisljen bezveze....stoka idiotska bez imalo mozga
ovom X5 ima 10 ako ne vise godina. znam da je isti moj otac imao u 2008. razlika je da sa ovakvim autom si kralj u BiH a de facto si sirotinja. i jos budala.
Seljoberski auto
Fura se na Fadila mora da mu je rodjak
Za roknut pored puta odmah