Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otkud pjesaci na autobuskoj stanici ... Boze dragi naroda
Vozač 21 godina+BMW sa zadnjom vučom na poledici= nesreća
@odliv mozaka ljetne gume
Konjina se "udaljila"s mjesta nesreće???Već to je dovoljno da ga objese za noge i puste da mu iz guzice siđe u glavu.
Njega prvo treba poslati na psihijatrijsko lijecenje jer normalan covjek se nebi udaljio s mjesta nesrece nakon ovoga sto je uradio.
Novinarska logika: ime očevica PUNO IME I PREZIME ime izvršioca INCIJALI Pa zašto je uvijek tako? Daj stavi ime i prezime kretena da znam koga trebam zaobilazit !!
Ljudi ko kegle padaju od "hastoder- hankijinog sina sindroma", brz za volanom spor u glavi..
Treba GA lemati SA svakim onim djelom BMW i SA rezervnom gumom
Radi li ista policija???? Zasto se trajno ne oduzimaju vozacke dozvole ovakvim idiotima??? Nego se stalno ponavljaju ovakve scene a niko ništa ne poduzima. Po dzepu dobro opaliti i trajno oduzeti vozacku da ne moze vise ikada sjesti za volan!!!!
Njemu je oduzeta Vozačka dozvola 3 sedmice prije ove nesreće i auto nije registrovano..znači odgovor na tvoje pitanje je: Ne radi ništa :) I još informacija ovo je 3 auto koje slupao a imao je preko 5 saobraćajnih udesa.
Nije izdrko sinoc i bio nabrijan pun sperme koja je udarila u glavu i poceo divljat te je tako izazvao nesrecu.Uzrok: Sperma u mozgu.
nedavno je u tuzlanskom naselju irac bila slicna scena. babin sin se zaletio i krenuo autom na autobusku stanicu vozeci oko80 na sat. djeca se vracala iz skole i cekali su bus, zajedno sa roditeljima. zivote im spasili oni mali stubići na trotoaru. kad ce stat u kraj babinim sinovima? a sto bi stali kad je to u ovoj drzavi najveca titula.
Tacno da se covjek zapita ima li koje mjesto da je sigurno za stajati ili pak hodati?
@el-mehdi hahah Jesi siguran, ja nesto sumnajm i u to. Tacno se nigdje ne osjecam sigurnom, dobro promislim da li cu se na nekim mjestima i na telefon javiti ili kad cu sta kupiti. Tezak neki vakat, gdje je pobjegla ona lijepa sloboda. :-)
@el-mehdi Opet diskriminacija i ne upisuju ti kometare, sad ih cak ne mogu procitati ni na profilu nego vidim dio kometara u obajvesti. Dragi Klix ja se iskreno nadam da cete srediti sve ovo? Sretno I ad da odgovorim, kako da se osjecam sigurno kad svako malo otimaju, pljackaju, ubijaju, ne budu kaznjeni, gaze autima, opet ne budu kaznjeni.......ima toga i previse. A da bi se ucuvao koliko toliko bolje je kad ima tog straha, onda pazis na svakom koraku, ko zna mozda bas tako izbjegnes najg
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
kakva kukavica
rece mi djevojka da je od ranije poznat policiji, znaci eto ga vani iz zatvora za 15 minuta. sramota
Treba ponekad zamjeniti gume, recimo svakih 4-5 godina :) i prilagoditi vožnju vremenskim uslovima.
kombinacija mladog vozaca i bmwa daje za rezultat ovakve vijesti
debil