Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bošnjani ili bošnjaci (preteški arhaizam!) imaju veze sa bosancima ko zulu-zulu iz konga sa gospodom iz lihtenštajna!
Ma ovaj se ubijo sam da bi svijet osudio bosnjake sta miaslite genocidasi jesam li u pravu?Trebo im je sud dat po 15 najmanje ubit covjeka dzaba al dobroj opet oni ubili jednog dobili 31 god.genocidasi ubijali po stotine dobijaju po 17 god,kao onaj za karicanske stijene 200 ljudi ubio dobio 17 god.Djukic ubijo 70 djece i en ga se lijeci u beogratskom fasistickom pasaluku.
Dobri Bosnjani ne mogu biti ubice, sigurno ih je pokojni Cvijan necim isprovocirao, ubili su ga u samoodbrani, iz zasjede.
Kada će islamski terorista koji se na klix-u predatavlja kao 5 konj biti deportovan u Siriju ?
Cim se ti vratis iz izraela
:))))
i sta reci
GRAH NA ŠEMSIN NAČIN Priprema Vrijeme pripreme: 45 min Težina: Srednje zahtjevno 1 Na zagrijanom ulju u dubljoj posudi kratko popecite mljeveno meso. Dodajte pancetu narezanu na kockice i kobasice narezane na kolutiće pa sve popecite na srednjoj vatri dok panceta ne postane prozirna. 2 Mesu dodajte očišćeni i sitno nasjeckani luk, oprane i na četvrtine narezane šampinjone i žlicu Vegete. Lagano popecite oko 5 minuta dok voda od šampinjona ne ispari. 3 Dodajte crvenu mljevenu papriku, feferon, čili u prahu, koncentrat rajčice i sve popecite još oko 1 minutu. 4 Zalijte s 1 l tople vode. Poklopite, pustite da zakuha, pa smanjite vatru na najslabije i kuhajte 10-15 minuta. 5 U međuvremenu otvorite limenke graha, ocijedite i isperite grah. 6 Nakon što se meso kratko prokuhalo, dodajte mu grah i kuhajte još 10 minuta. 7 U 200 ml hladne vode razmutite krem juhu od gljiva, pa je ulijte u grah da ga malo zgusne. Kuhajte još 5 minuta, po potrebi posolite i poparite
Semsa narezi me na sitne komade u gvrckaj me 45 minuta a onda ako ti se ne svidim prospi me u miljacku nek me voda nosi <3