Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj je previse gledao americke serije.
Ovaj na klipu kojeg treba, valjda, resocijalizirati, je U ZATVORU zatvorskom policajcu rekao "Dobit ćeš metak u čelo kad izađem napolje". Sad mi recite ko vjeruje da će na slobodi biti produktivni član društva?
e ovo nas bas zanima..toliko pametnih ljudi sto rade nesto korisno ovaj nasao da nam puni glavu pricama zatvorenika propalica.....
Nini legenda brat bili smo u kpz M 2020 2021 top poz za brata iz Sarajeva
Ccc,Bože dragi.Jedan nehljeb postavlja pitanja drugom nehljebu kao nesto bitno.Prvi nece raditi a drugi jos gori otima od žena torbice i mobitele takvih je 90% u Zenici i to podcast 🤮🤮🤮
bosom nogom po golom dupetu. cuj on smatra
Pa eto čovjek našao neki smisao i to je za pohvalu. Snima, bavi se nečim, ima zanimaciju koja nije destruktivna, to je dobro.
cuj bivsi tiktoker HAHAHAHA
Posaljite ga trojkasima na vrijeme da ne dangubi
Traze novog Elvedina
aBd jedan video sa f0dilom
I sta je bilo kad si se probudio