Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je sa ostalim sumnjivim licima sa tog “fakulteta”? Stranim državljanima koji su kao radili tu? Čime su se bavili? Ko ih je poslao, plaćao?
čitava politička scena tog grada je diplome tu završavala. zna se ko smije a ko ne smije biti optužen. ko i u svemu u našoj lijepoj državici.
Narod i Diploma
A kada ce odgovarati Aida Obuca i Nudzeim Dzihanic zbog malverzacija sa odmaralistem Miran San?
Žuga čim je imenovan za ministra zaratio sa ovim kvazi univerzitetom. Zabranjivao im upis studenata jer nisu ispunjavali nikakve uslove. Tužio se s njima cijeli mandat. I čovjeka dovode u vezu sa ovom bagrom. Ova Brutus prodavala diplome širom svijeta. A nigdje kadrova SDA koji su diplomirali i radili na ovom tzv univerzitetu
Re Aziz- Tvoj Zuga je trazio i dobijao mito, ljetovao po Mostaru na racun rukovodioca Univerziteta, i to je tako islo sve dotle dok nije poceo previse traziti i onda je tikva pukla izmedju ove dvije korumpidane grupe. Naravno, trebaju odgovarati i Aida Obuca i Biljana Begovic.
narkodileri i prevaranti
kontam Čedomir Jovanović
alijin isprdak sa svojom profit bandom ,dokrajcio bih
dok je sipa rovila stan ovom gospodin drot zasao i pokaznjavao sipu za parkiranje.... monti pajton
NiP - Nase i Podase
Pročitah naslov i kontam nadrealisti :)
Ostavite se sitne ribe .... hapsite klovnove koji smaraju ovaj narod vec 30 godina .... a , jest tesko pogoditi na koga mislim .
Klix posto Nipov pa samo njega stavili u naslov
Doticna koja je prvooptuzena je vlasnica skole za strane jezike Poliglot u Sarajevu.
Damir Žuga NARODU se Ruga
Tako je ministar ne smije u zatvor to nema šanse, ko je to vidio da ministar ide u zatvor sram nek vas bude
Poserem ga.
Kako se unistava jedna drzava, jedan narod, kako unistiti kompletno drustvo, pa vrlo jednostavno, unistis mu OBRAZOVANJE pod jedan, otvoris lazne fakultete i skole, nepimen kadar i tu ste zavrsili posao ne treba vam rat niti okupacija, unistenje je zagarantovano. Pitaju se kako, pa imate diplomirane glupandere od inzinjera, doktora, magistara koji nemaju osnovno ili ti ga temeljno znanje u svim oblastima. A to je SDA odlicno odradila vidimo iz prilozenoga.
Nisu problem ljudi koji poloze razliku predmeta za neki zanat i nastave da rade, to nije nikakav problem, ali su problem jedini i osnovni ovi glupanderi podvlacim glupanderi tzv inzinjeri, doktori, magistri sa diplomama raznih profila visokog obrazovanja. Zamislite jednog gradjevinskog inzinjera i njemu slicne da naprave zgradu koja se raspadne jer je nepimen i glup, a umiosljen jer ima diplomu. Dzaba njemu zidari i tesari pricaju da nesto nevalja, on je inzinjer
A garantujem da ce i ovdje biti tih umisljenih tzv fakultetski obrazovanih po danasnjem poslijeratnom sistemu diploma u ruke pa ce nalupati minusa i popljuvati jer se pronalaze. Dzaba vam sve, nasa osnovna skola iz Jugoslavije je jaca opd svake danasnje diplome i doktorata