Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi moji sugradjani, ja bih trebao da upisem vlastiti komentar. Sta vi mislite, da li ovo treba uopste komentaristi, kad svi dosta znaju, sugestija iskazuju i na kraju krajeva budu donji. Ko misli da trebe da smrkuce neka mu je halal
imal tu gde i mene,,
Ne bih se složio sa ocjenom da se BiH više ne nalazi na ruti šverca narkoticima koji se, kako je i poznato, najviše proizvode u Afganistanu (heroin i opijum). MIslim da se u BiH našlo plodno tlo upravo zato što su tu prisutni i razni ogranci Al-Quaide i njihivi saveznici, koji će za male pare vrbovati našu omladinu i koristiti ih kao \"tegleće mazge\" za prenos droge. Tome pogoduje i naša socijalno ekonomska situacija u zemlji. No, na žalost, velika količina prljave droge se sve više i zadržava na ovim prostorima, tako da je porast procenta ovisnika od 1995. do danas preko 1000, da 1.000%!!!! Droga je sada jeftinija i dostupnija djeci više nego ikad! Maloljetnici lakše kupe gram jeftinog i \"prljavog\" heroina, nego neko žestoko piće u trgovini. Zašto niko ne iznosi podatke koliko je mladih života izgubljeno zbog direktnog ili indirektnog utjecaja droge? reći ću vam zašto: zato što i vladjuće strukture i policija uzimaju ogroman dio kolača od prodaje droge.
Drogu treba legalizirati.
..a činjenica da bosanski narkomani koriste najlošiju gudru na svijetu pokazuje koje su stipse naši murijaši, pardon, dileri...;)
pazi ovo ‚‚\"Balkanska ruta\", na kojoj je BiH i RS‚‚ , kao da su to dve odvojene države...
\"MUP RS je tokom prošle godine zaplijenio oko 200 kilograma skanka i 14 kilograma heroina\" a prosle tone i tone, a plus od tih 200 kila na ulici je opet jedno 10-15 kg a od zapljenjenog horsa pola. Pa za sta vi platu primate.. :)
ovdje nema droge..samo ona u portorozu...to mi smrcemo...
SIPTARI to kontrolisu , kao sto kontrolisu SARAJEVO
cuj toliko,,a onako mali prolazi vutre za cenera........REEEVOLUCIJAAAA!!!!!!!!!!!!!
Je l\' to sa PDV-om il\' bez ? Sto ne bi prolazila Balkanom, kad\' su nam policajci najveci kriminalci u drzavi!?
nesumnjam u tačnost navedenog, igala nema gdje nema, dilere bi vješo samo tako, fuj.