Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to je ta nasa otudjenost... ni ne primjecujemo da nam je prvi komsija umro !
vaistinu, potpisujem od slova do slova... dodajem i nove tehnologije koje su mladje narastaje odveli tim putem izolacije i " gledam svoja posla " ...
Za to su krivi došljaci, bilo da su sa sela ili iz grugog grada. Krivi su i sandžaklije. Stranci su svakako krivi za ovo otuđenje, a krivi su i kompjuteri jer se ljudi ne druže. Kriva je i CIA i KGB, a naročito Mosad. Samo mi sarajlije nismo ništa krivi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
od kad je 37 "srednje godine"
Otkad nam vladaju seljacine i seljanke koji se zene/udaju s 15 !!!!!!!!!!!!!!!!!
Za njih si s 40 prestar!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ubio se pa zakov'o vrata ...
Da nije bilo psa, ne bi ga jos nasli...
B.TK. Malo si sen zaj...., rodzena Sarajka, osnovna skola "Saburina", srednja "Prva gimnazija" fakultet "Ekonomski", kuca pet minuta od Muharemove pekare a sadaMehina.
? ne razumijem sta hoces da mi kazes. tijelo je nasla cura koja je usla kroz prozor da oslobodi psa. do tog momenta je tijelo lezalo vec 10tak dana..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
to je na zapadu normala
Tijelo ne stoji, tijelo lezi
Veceras oko 20:30 idem niz Kalemovu ,pa u Gorusu,kad citav tim dole jos radi,a smrad neopisiv!!!Zalost!
ELAPASTI. Tvoj se otac uklopio, hajd'da ti vjerujem ali ti zasigurno nisi. kao i ovi klik mahalci koji vjeruju da su dusevni jer su rodjeni na padinama Trebevica. Kao da je to garancija da su Dusevni". Jesu kao i ti sto si..
Jbg furamo se na zapad, kod njih je ovo uobicajena pojava.
Ja bio svjedok slicnog slucaja u Italiji 99-te.
Nije , nego je bilo u Veroni. Umro neki dedo i znam da su usli u stan kada je počelo smrditi u haustoru a ti mozes vjerovati a mozes misliti i da serem :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
stajat nije moglo !
Dok sam jedan "ceker" unio u stan, drugi mi je već nestao ispred vrata, koja čovjekolika gamad, koji smrad, koji lešinari, koji sebični umobolni mentalni sklopovi danas živi u Sarajevu, a kao što neko reče nekad nisi morao ni vrata zatvarat.
Cuvaj svoje cekere...
ELAPASTI. Ovakav komentar moze napisati samo bezdusna osoba. eto, ti si po vlastitom, skromnom priznanju, u p.m., kvaliteta koja moze reci ko jeste a ko nije dusevan u gradu. Pa se jos usudjujes optuzivati ljude koji su prognani sa ognjista kao zagadjivace duse grada. Ne vidis, jadnice, da si ti ona koja truje i grad cini otuznim.
I moj je otac bio prognan u Sarajevo, pa se uklopio u dusu Sarajeva ,a ne ono u njegovu.
Stajao?Nije namjestaj da stoji,mozda lezao...
Ja krivim pse lutalice. P.S. Zao mi je covjeka, da ne mislite da se zaj****am