Osumnjičeni predati Tužilaštvu
0
Besim Hodžić ubijen udarcem sjekirom u glavu
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Avazu lijepo piše da su osumnjičeni AMIR KADIRIĆ i ADIS PELAK priznali zločin. (http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/crna-hronika/7794-besim_hodzic_ubistvo_prijedor_istraga.html)
baliyska posla
Ma sta ce BALYE ZAOSTALE.......
javio se ceto,; da salje nekog na psihijatriju, jel\' kod tvoga dabija kao i ti da pjete pisalinu skupa? Normalo da su Srbi krivi za sve!
zao mi je momka(ostala je bebica od 6 mjeseci bez oca),tu dvojicu u zenicu,a one sa glupim komentarima da su Srbi krivi za sve,na psihijstriju!
SMRTNA KAZNA!!!
Jesu to ti srbi Adis i Amir o kojima se zadnjih dana prica po bosni i pise po kandahar x comu???? cudna neka imena. znal se koju slavu slave ova dvojica?
... nisam ja kriv sto ste to sto jeste,
haha posaljite vehabije u prijedor da srede stvar, hahah stvarno ste vi jadni.
SRBE NA VRBE, SVATAS, PO ZASLUZI
Ja se nadam da se oni koji su okrivljivali Srbe za ovaj zlocin i nastavili pricu o srbo-cetnickoj-fasisticko-genocidnoj tvorevini osecaju veoma,veoma glupo.necu takvim ljudima ni pricati da zlocin i zlocinci nemaju ni naciju ni vjeru.Od njih i ne ocekujem izvinjenje jer da imaju nesto u glavi ne bi ni pisali takve gluposti.
@Teks......kao prvo ne znas ko su......a inace vi cobani to ne radite.....pa kod vas je ubistvo sjekirom radi medze.....kako li ......dobar dan !!!!!! Inace sta mai genocidas..........
pa da... mudzosi se sami kolju izmedju sebe
Jos jedan razlog da se ukine alkohol
pa napisite ta imena i prezimena a ne te j... inicijale kakvi ste vi medij?