Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IZJAVA SVJEDOKA Svadja je krenula kada je Tarik Švrakić odbio da vrati skriptu matematike Benjaminu koju mu je Benjamin posudio jos prosli mjesec da spremi diplomski ispit. Benjaminu je trebala skripta da spremi magistarski...
hahaha
Izgleda da je skriptu Tarik Svrakic zaboravio u biblioteci noc prije, gdje je spremao diplomski sa Anelom Kršom. Anel je greskom pokupio skriptu i ves danas se izvinuo ostecenom Benjaminu, te su prijateljski uz prisustvo policije i medija razmjenili jos nesto udjbenika, te se izvinuli gradjanima Sarajeva na uznemiravanju,,,,
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Kako je moguce da frajer dva puta sedmicno puca po gradu, a jos uvijek je na slobodi??
Kod nas je sve moguce :)
To tebi čudno?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
E Mevlide da ti je babo Celo ne bi ti ni 15 dana bio u zatvoru a ne 15 godina... Je*em li te Drzavo zajedno!
Samo da vam javim da je pušten iako to nije nikakva vijest ahahha
ovog mentola treba negdje zakljucat i zaboravit na njega
jest ova balavurdija dosadna treba ih skupit pa na darivu malo
Oplakah, svaka ti čast.
Htjedoh na top komentar @sarajevo pc.
aaa jesi promasila :D inace sam dobar strijelac - tu na usluzi ako zatrebas ovaj, instrukcije
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Balonje .
ne kontam sta se ceka sa hapsenjem ovog majmuna?...jel treba neko da nastrada da se onda reaguje...hapsite tog tikvana i ne pustajte ga iz zatvora...
pa sta ova policija radi *** im on mater vise strpajte ga u prdekanu gdje mu je i mjesto ili ce ubrzo za babom na kovace...
Benđaminu je dozvoljeno cca 5 dana u tjednu šenlučit po Sarajevostanu; do 10 puta je prekršaj, a preko 20 puta je uslovna... Dakle, građani strpite se... dok i Bakir nije počeo pucat... :))
A, dueta alissuhhamuhemezesallanutteemmu! Ma jel' to od onog Švrakića oslobodioca rod? A, ovaj drugi... aman, aman šta nama Bošnjacima ova naša omladina radi! Pa kako ih nije stid, umjesto da uče... Alluhemmsallet hudgubbarret Hallemsummubaret!
obadva imaju gene rumunske. a vijest vec zastarila korumpirano tuzilastvo odredilo jednosatni pritvor,--- sat vec isteko krmci ponovo na ulici.
Obadva??? wtf :O ???
@mv960:' petar.. Ma dobro, seljacine su prije svega oni koji su dosli u Sarajevo mahati sa 4 C. Oni su unistili Sarajevo i rastjerali njegove gradjane. A ovo sve ostalo je samo sljed zbivanja koji je bio za ocekivati. " Ma da. 4C je neprihvatljivo za razliku od tekbira pred katedralom, crnih zastava sa arapskim pismom svako malo na nekim protestima, nabijanja kondoma na Isusov kip, spaljivanja starice na Grbavici, zbadanja djece u tramvaju i, naravno, uz to je najnormalnije istjerati sve ne-muslimane iz grada jer je netko tamo mahao nekakvom zastavom, a sve to dok se poziva na mir i ljubav, suzivot, toleranciju, multikulturu i sta sve ne. Dobro je da priznajes da ti je normalno ocistiti jedan grad i da to smatras prihvatljim , pozeljnim i sasvim prirodnim, ali, naravno, samo kada se radi o drugima, koji "nisu tvoji".
Muskarac33Sa: "Mevlid je pucao po amerimam, a ovaj puca po sljamu bosnskom jos ga vjerovatno i placaju... " Placaju obojicu, samo je razlika u meti, a Mevlida stite time sto su ga osudili na 15 godina, jer da su ga isporucili Amerikancima, koji su to i trazili i nisu odustali od zahtijeva, do sada bi ga vec pojeo mrak na Gvantanamu ili u nekoj slicnoj crnoj rupi. Predpostavljam da ce mu pomoci i da pobjegne prije kraja izdrzavanja kazne, kako ga ne bi morali isporuciti Amerikancima po isteku 2/3 kazne. To znaci da i jednog i drugog jednako stite - Benju od zatvora, a Mevlida od Gvantanama.
Aliju naslijedio Bakir, Celu sin Benjamin, Seferov sin Semir vjezba silu na portirima, a na mjesto predratnih Sarajlija dosle su Sandzaklije. I onda se jos ovih 5% iz salah ad-din-ovog vica, koji su glasno sutali dok su im komsije i susjede Hrvate i Srbe koji su ostali u Sarajevu nazivali ustasama i cetnicima, cude sto je grad postao kasaba sa tramvajem i coporima divljih pasa. Ukratko, dosli divlji i istjerali pitome. Lijepo vas je vidjeti tako zajedno kako uzivate u ostvarenju svojih snova. Dobili ste ono sto ste oduvijek zeljeli, zar ne? Sto se onda zalite?
Govno poslati u Kinu pa neka tamo puca