Nakon privođenja u kafiću Vatra
0
Benjamin Delalić i drugi pušteni na slobodu
Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cirkus od države lik puca svakih 7 dana,ima nekoliko ranjavanja i pokušaja ubistava ali eto ko fol ne mogu da ga povežu sa tim pištoljem..
svasta... znate li uzeti otiske prije pustanja pa uporediti
otisci prstiju nepostoje? ako su obrisali na oruzju onda nisu na mecima. Ma smijesni ste!
Zalosno je zasto nisu poslali policajce u civilu , nego daju priliku kriminalcima da ih prave budalama !
Strasno ! ! ! Cu uzeo maramicu ili krpu i obrosao otiske s pistolja pa nije film ! Koliko ja znam kafic Vatra je pod video nadzorom i sve je pokriveno. . . Prijasnji prestupnici u kaficu gdje pretezno sjede normalni ljudi poput nas ali opet se ne moze utvrdit ciji je pistolj . . . Zalosno je ovo zalosno . . .
PUSTITE MALOG BENJU NEK POCNE LJUDE KRECOM ZATRPAVAT BOGALJI MRTVI
Ćirkooo, moze jedan wiskic sa led, i jedan kafucino za damu. I Ćirkooooooo skloni pistolj Ćirko!
Trebaju ubiti nekoga prvo, ili invalidom napraviti da bi se krivica mogla dokazati, ili i to nije dovoljno ?
Pfuj \"pravna\" djubradi!!!
Samo se pitam kojom su brzinom policajci uletili ... Kada dozivis raciju onda znas da je NEMOGUCE tako brzo odbacit pistolj ... Elem u BiH sve moze ...
Gdje li će sada one fancy sarajevske face sjediti??? Baš ih žalim. Fuj, taj lokal zaobilazim u širokom luku , što ih nisu sve izbatinali !!
Imamo policiju..ma nema dalje...Izgleda da nisu culi za uzimanje otisaka prstiju sa pistolja...to je za njih naucna fantastika. Nadalje objekat Vatra ima nadzorne kamere..ali treba pregledati snimak..to je za njih spansko selo. Pa e.b.e.m. ti drzavu i policiju ovakvu nakaradnu, ovo se desilo u najprometnijem kaficu u centru Sarajeva...sta bi bilo da je jedan od odbacenih pistolja opalio i ubio neko dijete u objektu. Svaka cast nasim policajcima i tuziocima!!!!
ma pare su cudo da su tako mene uhvatili jos bi mi po kuce izrovili da vide imal jos oruzja
@ hehehe Jedna od jacih konstatacija koje sam cuo u zadnje vrijeme, to vazi ne samo sa muslimane vec na citavo trojstvo muslimani - krscani - pravoslavci, svaka cast na postu.
A JA FOL NECU RADI ZAKONA DA ISTA RADIM IZBJEGAVAM SVE ZIVE KONFLIKTE U ZADNJE VRIJEME SAMO GLEDAM PARE NA NORMALAN NACIN DA UZMEM.A NEKAD SAM GLASIO ZA JEDNOG OD SPREMNIH RAUBERA SAD CU I POLITICARE POCET UDARAT
Dobra ona Tina Ivanovic pravo uhh :))
i ja od sutra nosim utoku sa sobom, ako ovako pustaju..