Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Putine ovdje prvu baci
Ništa me ne pogodi kao ovako nesto pročitati
Jeza me uhvati i sve se u meni okrenu, za ovo najviša kazna ovo ko je počinio ne treba ostavljati medju ljudima na zemlji za ovo lijeka nema, al ubit na sto gori način da se pati.. fuj nemam rijeci, jadna beba pa mogli su je ostaviti negdje bar da je neko spasi..
sigurno nekom poremecenom umu ,zatrebalo,za sverhe crne magije,dusa,neduznog djeteta....vec je pisano na nekim portalima,o takvim prljavim ritualima satanista...uvijek koriste te najlon kese...
Evo generalno bez obzira koje smo vjere i nacije slazemo se oko ovakvih stvari, da ovakve ljude treba lincovati. Lako je pronaci i otkriti ko je ovaj otpad,polucovjek koji je u stanju ovo da uradi. Pa morala je otici na pregled, porodit se itd.
Raspisite nagradu 100.000KM za onoga ko otkrije identitet ubice, a onda ubici odstraniti bubrege i prodati kome trebaju
Naci i ugusiti kesom (oko za oko, zub za zub) !
I onda će počinilac reći da ima papir jer mu je PTSP dijagnosticiran. Kakvo čudovište moraš da budeš da ovo učiniš?
Ovo ko je uradio treba ga zvog oguliti i pustit da krepa , za ovakve stvari metak je skup,ovo treba muciti najgorim metodama da polahko umire.
Ja bih da se osudi kao u Nigeriji za kradu tj. Da te svi na ulici biju cime stignu i na kraju da se polije benzinom i zapali na sred cest.Ovako se u Nigeriji za lopovluk kaznjava.
Kad kažu niko ne voli kao mati.
I pitamo se sto nam se ovo sve desava… za muuuda objesit ovo treba
Ubijanje i silovanje im je u genima 😠😡😠
Ovo su naznake kraja civilizacije
Kakav idiot moras biti,uhvatiti pocinioca i dobro ga prebijati 40 godina ga tuci. Fuj bolesnice mater ti tvoju