Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja bih ovdje pohvalio vozaca koji nije razmisljao nego je u korist putnika unistio bus da bi putnici bili bezbjedni. Sta mislite kako bi vozac grasa reagovao, on bi nastavio pravo pa sta bude. Bolje da strada bus nego jos neko ni kriv ni duzan koji je dolazio iz suprotne strane.
Direktor Grasa je trenutak prije, iduci uz cestu, krisom izvadio iz dzepa ekser desetku i bacio pod Centrin autobus...
CTS se \"fura\" na GRAS! Aferim lutke moje.
ovo je prvi put da vidim ovoliko negativnih klikova na komentare koji se odnose na negativan kontekst prema CTS-u, to je vjerovatno zato sto je dri. CTS-a citavoj upravi naredio da prati ovaj tekst.... Bolje mu je da je posalo upravu da ciste buseve na parking.
mahh te styre treba remontovat svee jer ih je vecina neispravna
i nemoj zaboraviti da ta zaprezna kola su vlasnistvo istog tog balyskog centrotransa.... uglavnom kr.rla.ve jeftine izyebane ce dobiti prigradske smetljarske autobuse stare 25 i kusur godina toliko o baliyama....necete vi vidjeti novog autobusa samo rage....toliko
ba.ly.e zato sto su SDA stranka
zato se vi u lukavici vozite centrotrans ad istocno sarajevo zapreznim kolima, i to ni njih nema na vrijeme
p.o.s.e.r.e.m se na b.a.l.i.j.s.k.i centrotrans
jesu u vas u Bosni autobusi stari majko mila! pa mi koda uopće nismo u istoj državi!
Stalno se prica kako ce Centrotrans popraviti gradski prevoz i biti konkurencija GRAS-u. Kakva ba konkurencija i kakav ba kvalitet??? Vozite li se vi ljudi Centrotransom na prigradskim linijama? Jeste li isli kad za Olovo zimi, pa vozac sebi upali grijanje, a putnicima nista - stkla ledena. Pa idete za vares, a pod busa se trese, polutruo, samo gledas kako ces ispasti? I to mi je konkurencija?? Ma lopovi i jedni i drugi!!
Jel ovo ulazak konkurencije na velika vrata? Hahahahah K.u.r.v.e j.a.d.n.e,j.e.b.e.m. li vam m.a.t.e.r nakvarcanu,opet ćete se švercat po GRAS-u pošto nemate para za prevoz,vidjećete kad vam Centrosmeće bude svaki fening naplatio.
Zabarski bus, zabarska posla,
umjesto da budemo sretni sto je se ovako zavsilo mi govorimo sta je ko uradio, pogledajte malo bolje pa procjenite kako se odrzavaju autobusi grasa i kakve su im gume pa onda pricajte o cts autobusima,
fali mu jos jedno 2-3 god pa da izgleda kao bus iz filma \"ko to tamo peva\" hahahaah
Ma Ultra Grip nove Dunloop gume bile na njemu..garant. Ma odrzaaju oni to nemojte tako ljudi..sigurno je guma bila celava o patika..