Zadobila teške povrede
0

Banja Luka: Pretukli staricu, a zatim je opljačkali

Piše: D. T.
Banjalučka policija traga za razbojnicima koji su rano jutros pretukli, a zatim i opljačkali staricu Gospavu Knežević (84) iz Banje Luke, saznaje portal Klix.ba.

Kako nam je potvrđeno u policiji, razbojništvo se dogodilo u kući starice, koja živi sama u banjalučkom naselju Petrićevac.

"Prema do sada prikupljenim informacijama u ovom krivičnom djelu učestvovala su dvojica razbojnika koji su bili maskirani", rekli su nam policijski izvori.

Oni dodaju kako su pljačkaši nakon upada od nesretne starice tražili novac, a zatim je i pretukli. Nakon toga, iz kuće je ukradena određena količina novca i razbojnici su pobjegli.

Prema nezvaničnim informacijama, pretučenu G. K. tek oko podneva u kući su pronašli njeni rođaci, koji su odmah pozvali Hitnu pomoć i policiju.

Prema riječima dr. Dejana Đurđevića, načelnika Klinike za maksilofacijalnu hirurgiju, nakon inicijalne dijagnostike u Prijemnoj hirurškoj ambulanti i Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje, pacijentica Knežević je sa teškim tjelesnim povredama koje uključuju povrede gornje vilice, jagodičih kostiju, nosnih kostiju, desnog oka te destruktivne povrede mekih tkiva, premještena u Kliniku za maksilofacijalnu hirurgiju.