Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
trebao je probat sa 50KM, mozda bi upalilo jer ipak nije samo brza voznja nego i drugi prekrsaji
Ma jasta radi, strpajte zrtveno jagnje za 20 mambi u zatvor a da mu je ponudio nulu vise ove vijesti ne bi ni bilo jer bi posteni policajac uzeo i usutio se... Gdje su posteni policajci kada se nude stotine hiljada maraka za razne mutne poslove i prekršaje... Nemojte me pogresno shvatiti, svaka čast policajcu, od nečega treba poceti ali dajte jednom hvatati krupne ribe... Političare iz vrha koji rasprodaša javnu imovinu koju su godinama stvarali nasi ocevi i majke... Kada nacelnik opstine N. Sarajevo pred izbore daje jadnim penzionerima 50 KM to je vrh krimanala, to je mitološki mito!!!
lesinari, nigdje ih nema vise nego kod nas. Malo mu bilo 20KM, zato se ovo i desilo. Nema vecih cigana od nasih policajaca. Umjesto da se bave ozbiljnim kriminalom, maltretiraju jadni narod koji jedva prezivljava.
EH! GDJE NADJE 20 KM!? DA SI PONUDIO 200 € NE BI NAPRAVIO PREKRSAJ TI VEC ON! AL` KOD NAS VAZI ONA IZREKA \"OPTUZICU TE DOK ME NE OPTUZIS!\" NIJE ISTORIJA ZABILJEZILA PAJKANA KOJI NIJE UZEO NOVAC!!! PA TO BI BILO ZA GINISA!!!
Ja napuhanog prekrsaja. Lopovu malo bilo, ili je neko snimao mobitelom.
Tarifa od 20 KM kod banjalučkih policajaca je za prekršaj koji oni izmisle,za ovo što je ovaj uradio je vjerovatno 50.Prije dvije godine vozio sam na raskrsnici iz Male čaršije u BL i skretao u bivšu ulicu Danka Mitrova,stao sam na crveno svjetlo na semaforu,upalila se strelica sa zelenim svjetlom i krenuo sam na tu stranu.Vidio sam da sa suprotne strane dolazi policijsko auto,ali trotoarom,kada sam ušao u ul D.M. čuo sam sirenu iza mene,skrenuo sam na trotoar i stao.Mislio sam da su me zaustavili zbog tri para skija na krovu koje nisu bile u originalnim nosačima.Kao razlog su naveli prolazak kroz crveno svjetlo,iako oni taj semafor nisu mogli ni vidjeti,iznenađene su bile i sve četiri osobe koje su bile sa mnom u vozilu.Vidjeli su u dokumentima da sam iz Sarajeva,počela je priča,skontao sam,dao 20 KM da se više ne maltretiram,uzeli su pare,ostavili svoje vozilo tu gdje su me zaustavili i otišli u kafanu prekoputa.Toliko o njihovom poštenju i nepodmitljivosti.
sramota samo 20km, pa nije to pekar to je ipak policija majka mu stara uozbiljite se malo.... KUPUJ DOMAĆE
znaci poskupilo.. prije je bila cvaja... zna li ko koliko se sad krece trzisna cijena, cvaja je prije bila dosta
Drot odbio cvaju, sud mu uzeo...pih...nek doda jos malo i oslobodice ga, ha ja :)
da ne povjeruješ :) uhapsili ga za 20 markaa, odlično hajd sad neka ta policija hapsi svoje KOLEGE koje upale roticaiju jer kasne u kladionicu počet će im utakmice sa listića.... neki dan idemm i upališe rotacijee, proletiše pored mene... meni se žurilo kući i kroz gužvu ja za njima, ide .... to se prestrojava to šumaher... reko neko poginuo... ostave me jedno 100 metara al i dalje na vidiku, skreću lijevo prema merkatoru na soc. desno pored hitne i pravac premjer kladionica STOKA!
a sto su onda covjeku ipak ukrali zvaju
hehheheheheheheheheheheheh eheheheheheehehheeh sa 20KM, a nije policajac fukara pa evo ti cvancika, konj neki,to se kazna upolovi, dobro tebi, dobro njemu
A druze cvaja je malo Pa nisu vise nasi policajci tolike fukare da se prodaju za cvaju Bar fesliju da si mu dao na te sve prekrsaje
SAMO \"CVAJA\" PI NE MOZE POKRITI NI KILU BUREKA I JOGURT...VRIJEDJAS ME!!!
Hhahahahaha,smjesno sta vi objavljujete Xd
SMRDINU JE GARANT MALO BILO CVAJA PA GA JE OSMEKAO TUZITELJU
jarane,potpuno si u pravu...meni na otoci drot poče pisati dvije kazne,kao nepropisno parkiranje 40 KM i parkiranje u \"suprotnom pravcu\" 100 KM...kažem mu -piši manju kaznu...kaže-dobro,stići će ti poštom... sad sam na čekanju...doduše,meni nije palo napamet da ga podmitim mada je vidio cvaju dok sam vadio vozačku...sreća moja pa nije tražio saobraćajnu...