Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vježbaju za ne dao Bog.... poslije referenduma :)
...bezanija u ciganija
@UjkoVoliDjiksone Probaju mašine. To ej sve bilo u garažama poslije "Oluje", Da vide ljudi pale li, trebal servis, šta zamijenit :))))))
traktor je njima najveci porok.. neodoljivo :)))
Svi srbi u jednom traktoru..
Clanak za zajebanciju s komentarima a ovi debili samo nacionalisticke komentare furaju, hahahaha kakvo dno od zivota, radite nesto korisno poludit cete tako s tom mrznjom, ukradite traktor uzorite sebi njivu, samo da ne mislite o mrznji cjeli dan, mamice vam plodim degenerisane sto im je mrsko bilo odgajat vas, vec vam puste crtane dok asikuju po fejsu.
presretač ga lovio po autoputu
svi povremeno kradu,srbi konstantno.oni srbi su zakuhali i sa turcima u vezi pljacke, pa se dogodila bitka na marici koju su srbi popusili.posli srbi da opljackaju edirne, tadasnje sjediste osmanskog carstav koje je bilo u ekspanziji,nakon poraza na marici otvorili su turcima put na zapad i sada okrivljuju sve redom sto su ih turci handrili petsto godina.to su ti srbi,svi krivi samo oni nisu.
4S se mijenjaju u STSS Samo traktor srbina spašava...
Ima tu neka tajna veza.
...Traktor je dobar, traktor jeprijatelj, traktor spašava
jos pogotovo kad zapuse oluja :)))
..spremaju se, traktori se glancaju, kradu..
...šta su ih ukrali iz bošnjački sela nebi me začudilo da je i ovaj traktor početkom 90te ukraden, al kad skontam razumijem zašto su ih krali, bili su u mankku za oluje he he he
Seljak...