Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi okanite se mrznje. Ostavljate ovi zemlju svojoj djeci. Zar hocete da vase dijete citav svoj zivot provede u mrznji kao vi? Bolje vam je da ne jedete masno, da smanjite duhan, da vise setate i vjezbate. Jer prosjek zivotnog vijeka svakoga ko zivi u bosni se smanjio na 45-50 godina zbog hrane, duhana i stresa. I dalje tesate istu pricu, ne budite glupi.
srbska posla - uvijek prljava rabota
S VAMA POTURICAMA NEMA SUZIVOTA!
a sa posrbicama?
kad je čuo da je trump pobijedio
neka je. vise zraka za nas ostale.
kretenu
@Hana28 neces ni vidjeti. ovo je jedini portal na kojem se komentari ne cenzurisu. pogledaj samo, desetak nickova, sto muskih sto zenskih, po cijele dane se vrte ovdje. jadno :-( nemaju drustveni zivot i ovo je jedino mjesto gdje mogu ispoljavati svoje frustracije.
(FOTO) ONE SU MELANIJI DONELE SREĆU: Prva dama će u srpskim cipelama ušetati u Belu kuću! http://www.kurir.rs/region/bosna-i-hercegovina/foto-one-su-joj-donele-srecu-melanija-ce-u-srpskim-cipelama-usetati-u-belu-kucu-clanak-2534451
zar nisu bosanske cipele
zatvorite komentare
zasto?
@OtokaBoy3 kao da ne znaš