Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
proganjale ga poslijedice ratnih zlocina :)
Šta li tebe proganja da stavljaš ovako glupe komentare??? Pročitah članak, ne piše niti ime niti prezime, da bi rekli iz kog je nacionalnog stada. Meni, kao čovjeku ga je žao, ma tko bio.Sigurno se nije od dobra ubio, nevolja ga natjerala. Zato malo poštovanja i ljudskosti ne škodi, probaj biti čovjek, ne boli...
...da bar tebe nesto progoni, ali nismo te srece.
PRIKAŽI ODGOVORE (24)
E vidi velkih muslimana kako šire mržnju iza laptopa !! Fuj gadovi i jedni i drugi ....
Jos jedan smrad manje....
ovog serbina :DDDDDDD
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
bice ovoga jos ...
@lennydadoJadna pasteta.
debilni komentari, kakve veze ima samoubojstvo s ratom? ubijaju se svi neovisno o rasi, vjeri, nacionalnosti, a razlog ponesu sa sobom. Teška muka natjera čovjeka na ovo, ali ipak njegov život njegovo pravo. Počivao u miru, i da nađe mir koji u ovom životu očigledno nije imao!
O hrabri ratnici i hajduci,došlo je vrijeme da poslije bune od dahija se osvetimo balijama.Poturice vjesati,a za balije je nož spreman!
ahahah
100 posto Palestinac. Ovo braća Jevreji u Izraelu ne dozvoljavaju. A treba ovaj Kestel svakako srušiti i izgraditi Hram Abramamov sa velikom šestokrakom na vrhu i to da bude visok preko 900 metara. Živio Izrael.
gledao je puno tilogiju transporter.
srbin se razneo srpskom bombom na srpskoj tvrđavi
Kako se nasi muslimani vole nasaliti i proveseliti kad neko umre ili pogine. Mozda je to jedinstven slucaj u svijetu, jer svi oni koji imaju savjest, koji se plase boga, ili koji su jednostavno dobri ljudi, ne smiju i ne zele da se raduju tudjoj nesreci. Ovi nasi senluce javno, bez stida. Kao da se takmice. Ko vas ne zna, skupo bi vas platio.
Dunja, cini mi se da se samo muslimani u tolikom broju raduju ovakvim vijestima. Samo procitaj komentare. Ne treba ti nista vise. Procitaj komentare kad je objavljena vijest da je umro Dobrica Cosic, patrijarh Pavle ili neki drugi Srbin. Ne samo sto se vesele, nego su komentari tako grozni da se covjeku povraca. Procitaj koliko "duhovitih" i radosnih komentara ima na ovu vijest. Da Srbi komentarisu neciju smrt na takav nacin, moj komentar bi bio identican. Ne vjerujem da ces od mene cuti da su Hrvati suho zlato, a ni Srbi. Koliko god da volim svoj narod, ne mislim da smo suho zlato. Daleko od toga.
Na hrvatske ne idem pa ne znam, a na srpskim, sasvim objektivno, nema komentara kao ovde. Mozda moderatori brisu, pa sve izgleda malo pristojnije, ali je stvarno tako. Nikada ne izvlacim generalne zakljucke o nekom narodu. Kad kritikujem Amerikance ili Engleze, nikada ne mislim na ta dva naroda u cjelini, nego na onaj dio vlasti i naroda koji kritikujem. To vazi za sve ostale narode. Inace bi znacilo da svaki put kad kritikujem Vucica, Nikolica i one koji glasaju za njih, da izvlacim zakljucke za sve Srbe. Zar treba da cutim dok se ovi raduju sto se neko ubio? Treba sacica ludaka da orgija, a mi da cutimo? Ubio se neko u mom rodnom gradu, pa sam jos osjetljiviji na bolesne komentare.
E VIDITE MUSLIMANI KAKO SE TO RADI.... Nema blefiranja,nego lepo bombu u ruke i prasss A kod vas malo-malo lazne dojave o postavljenim bombama!
Nema sta,čova je imao muda do koljena!
Da da :)
AFERIM TI JUNACE BILO
Da je se raznio nekakav Musliman sa bradom, Radoncic i Dodik bi odmah svrsili i pricali kako je Vahabijski pokret kriv za teroristicki zlocin. Ali posto nije, ovo je samo "slicaj nekakvog mahnitog covjeka"
me bi ako se sam raznio, drugo je kad raznese druge ljude...
Redakcijo retardirana, zaključajte komentare
Da nije Dodik?
@GLASBOSNJAKA...Ma, nisam zabrinut, samo vi klikajte na plus, samo nemojte plakati da nitko neće da živi sa vama. Ustvari, da ne generalizujem i ne petljam čestite pripadnike tvog naroda sa ološem u koji spadaš ti i ostali licemjeri. Ja da sam se pitao, u tom ratu ne bi pašče bilo ubijeno, toliko o masovnim grobnicama što impliciraš. Poanta priče je da se neki siromah ubio, meni nije bitnio ni ime niti nacija tog nesretnika, radi se o LJUDSKOM BIĆU. Sorry, ali nemam više vremena objašnjavati glupanima osnovne postulate čojstva ;)
HALO, PRIČAMO O NEBESKOM ČOVJEKU NASLOV JE TREBAO BITI : BANJALUČANIN OTIŠAO KUĆI
A šta Meth ako je kakav Bošnjo se samovazdušio? Je li opet otišao doma? ;)
NIJE, PRESELIO JE NA AHIRET. ONI SAMI SEBE ZOVU NEBESKI, TO NIJE UVREDA ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (7)