Kako se nasi muslimani vole nasaliti i proveseliti kad neko umre ili pogine. Mozda je to jedinstven slucaj u svijetu, jer svi oni koji imaju savjest, koji se plase boga, ili koji su jednostavno dobri ljudi, ne smiju i ne zele da se raduju tudjoj nesreci. Ovi nasi senluce javno, bez stida. Kao da se takmice. Ko vas ne zna, skupo bi vas platio.
Dunja, cini mi se da se samo muslimani u tolikom broju raduju ovakvim vijestima. Samo procitaj komentare. Ne treba ti nista vise. Procitaj komentare kad je objavljena vijest da je umro Dobrica Cosic, patrijarh Pavle ili neki drugi Srbin. Ne samo sto se vesele, nego su komentari tako grozni da se covjeku povraca. Procitaj koliko "duhovitih" i radosnih komentara ima na ovu vijest. Da Srbi komentarisu neciju smrt na takav nacin, moj komentar bi bio identican. Ne vjerujem da ces od mene cuti da su Hrvati suho zlato, a ni Srbi. Koliko god da volim svoj narod, ne mislim da smo suho zlato. Daleko od toga.
Na hrvatske ne idem pa ne znam, a na srpskim, sasvim objektivno, nema komentara kao ovde. Mozda moderatori brisu, pa sve izgleda malo pristojnije, ali je stvarno tako. Nikada ne izvlacim generalne zakljucke o nekom narodu. Kad kritikujem Amerikance ili Engleze, nikada ne mislim na ta dva naroda u cjelini, nego na onaj dio vlasti i naroda koji kritikujem. To vazi za sve ostale narode. Inace bi znacilo da svaki put kad kritikujem Vucica, Nikolica i one koji glasaju za njih, da izvlacim zakljucke za sve Srbe. Zar treba da cutim dok se ovi raduju sto se neko ubio? Treba sacica ludaka da orgija, a mi da cutimo? Ubio se neko u mom rodnom gradu, pa sam jos osjetljiviji na bolesne komentare.
Prikaži sve komentare (125)