Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ ovom ma_jmunu gore: glup si kao glupi qrc ! otac te tvoj pos_rao.
Pa da, vidim da ste isti ko da vas je jedan racq pravio, vidim ko što vidim ovu flašu kole.
@ ovom iznad: procitaj sta je pisao ovaj pod \"akademik\" pa ce ti biti jasno, balijice pos_rana. dok je takvih kao ti opet ce nas klati.
ali se ponašaš kao da jesi (četo ne Srbin)
HVALIM ALLAHA Dz: sto nisam smrdljivi smrdin (srbin). to je zlocinacki narod, navikao da kolje i da slavi poraze. to su najveci bijednici i zlo ljudsko sto je covjecanstvo moglo da stvori. HVALIM TE ALLAHU DZ. sto nisam smrdin !
@Akademik - Muslimani ne vole takve torte koji si ti donio u dzamiju, oni vole baklave i gurabije, pa dodji molim te vrati tortu svojoj kuci, pocasti sve svoje najdraze a ti za sebe ostavi najveci komad. Stoko besposlena, idi nesto radi i budi koristan i sebi i svojima, ako uopste mozes biti koristan.
E AKADEMIK ona torta te ceka U BEGOVOJ DZAMIJI .........
@ AKADEMIK Ja razumijem tvoj bijes . http://www.youtube.com/watch?v=ZFaEx3zUb2Y Kako nam nedostajete ....
@AKADEMIK dobra ti ova: AKADEMIK30.03.2010. u 16:20 e jesi nas nasmijao, evo cijelo preduzece se smije IMBECILU
to je sigurno chuck norris bio....
mah vi ste zaista duhoviti...obojica... svaka vam cast!!!
meni je AKADEMIK jedan od boljih. tako slikovito, mudro nadahnuto i duhovito on pise komentare. skoro genijalno! covjek u samo dvije recenice ili jos manje upakuje sve i sazme cijelu problematiku u samo par rijeci. svaka cast.
VRATIO SAM SE SA MOMACKOG KENJANJA U BEGOVOJ DZAMIJI! POTURICKOJ TERORISTICKOJ IZMETSLAMSKOJ STOCI PORUCUJEM DA SAM IM OSTAVIO MOJU TORTU PA NEK JE POJEDU U SLAST HALAhovog POSRANIKA MajmUnHAMEDA PEJGOVNERA KOJI JE YEBAVO DEVETOGODISNJU AISU!
ja se svaki put sokiram kada vidim ovake komentare kao npr. od ovog Akademik-a. Strasno, da to niko ne kontrolise...
Hoce li se urednistvo Sarajevo X konacno opametiti i zaustaviti komentare koji se pisu nakon svakog objavljenog clanka, i zbog kojih me je stid pripadnosti ovim idiotima sa kojima dijelim isti grad i istu drzavu?