Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidi ograde oko kućice..........i svejedno ograda mala da spriječi bombaša...........
Trebali bi poceti svakom turistu koji dodje dati po pistolj i(li) bombu, cisto da se osjete kao dio ekipe
...prsluk sa uzicom?
jabakogi ipak je vama uža specijalnost bacanje bombi po gradskom prevozu.imali smo priliku nedavno to da vidimo.nismo mi baš toliko ludi.priznajem da ste bez konkurencije kad je nasilje ubijanje i terorizam u pitanju.to čitav svijet zna samo vi ne
da nisu plenumaši ? ipak je tu podpredsjednika sda kuća
Ako nađu" bombaša"" ne gine mu 5 dana murije
zalosno !!!!
Mozda je sam sebi bacio da mu se pojavi slika kuce na klixu
prepadanje,reket i sl stvari nista novo u gradu
porijeklo imovine?
JA NEZNAM STO SE CUDITE NORMALA TO KOD NAS JA CU DANAS JEDNU KOMSIJI CIBNUTI HEHEH MALO DA SE ZEZAMO
He he heeeeeee
izgleda da su imali na sta i baciti:-D
Možda ovaj bombaš misli da će postati narodni heroj kao Boško Buha.
Pokušaj blaćenja naziva naselja sa ulicom koja ne pripada tom naselju. Ako je i šuma iznad stadiona (koji nije na Grbavici, ali to ime nosi jer Hrasno nije bilo dovoljno izgrađeno kada su ga pravili) također Grbavica, onda su Sarajlije Kinezi.
https://www.youtube.com/watch?v=AbGJeXShopk
Ashkabad - grad svjetla okupan suncem. Ashkabad - grad otvorena srca i prijaznih ljudi. Ashkabad - dođi i ti, samo ne zaboravi navući pancirku !
Smoriše ovi bombaši.