Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne prođe ni 3 dana od prošle bačene bombe..
Ne kontam, pa nađe'l naša policija ikoga od ovih bombaša? Odleža li ijedan i jednog dana u prdekani? Ne može čakija, pištolj i BOMBA biti isto!!! Čakija 500 km kazna, pištolj je kao krivična prijava ali se svi izvuku sa uslovom! A Bomba koja UBIJA SVU ŽIVU SILU U PREČNIKU OD 50 METARA A RANJAVA U PREČ. 100M ispade isto ko čakija kazna 500 i to je to!!!! E PA SUDIJE I TUŽIOCI 'POSEREM VAM SE U USTA I NAGURAM NOGAMA DO KOLJENA, I DABOGDA VAMA EXPLODIRALE BOMBE SVAKU NOĆ OKO KUĆE.
Prije rata smo 'bombu' mogli čuti jedino u filmu, a kući sam se znao vraćati s rajom u 3, 4 sata ujutru s koncerta ili nekog derneka i jedino smo batine mogli dobiti od murije ako nas vide da pripiti tumaramo gradom, i to nas otrijezni i svak svojoj kući sa vaspitnom po guzici, a sad u ta doba sve možeš doživjeti, i bombe, i pištolje, i noževe, motorke, krampe itd, samo murije nećeš nigdje vidjeti!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ako nemaš bombu nisi u fazonu :) ccc...bombaski napadi sve...
imaju bombi za bacanje :)
NjV izdao UPOZORENJE NAJVIŠEG STEPENA (MOGUĆNOST RATA): naši geostrateški neprijatelji Vatikan i dinastija Windsor ubrzali kulminaciju dejtonske igre u narednim danima i sedmicama, pa su Željeznice FBiH u petak saopštile da 15.12. GRANICE FBiH POSTAJU MEĐUNARODNE i VOZOVI NE VOZE ZA BANJA LUKU I PLOČE VEĆ SAMO DOBOJ I ČAPLJINU, TE DA JE TAJ RED VOŽNJE "USAGLAŠEN SA SVIM EVROPSKIM I REGIONALNIM ŽELJEZNICAMA"; znamo da "EU" petkom kad je pažnja javnosti najmanja saopštava najveće krađe suvereniteta od naroda Evrope, a tu je bio i žrijeb za mundijal a 15.12 sahrana Mandeli; UBRZANI RASPAD ZEMLJE se dešava 1 dan nakon sjednice "PIC-a" gdje su JEZUITI PREKO YEEa OTELI VANJSKU POLITIKU SAD-a ŽUREĆI DA PRETEKNU AMBASADORICU I ZAVRŠE GENOCIDNU PODJELU PLIJENA PRIJE NEGO ONA PREUZME FUNKCIJU; NjV poručio Obami da Cormack mora fizički preuzeti ambasadu SAD-a do 15.12 i ZAUSTAVITI jezuitskog pijuna Yeea u uzurpiranju njene funkcije http://is.gd/sW9lTx
Naravno i za ovaj slucaj, glavni krivci psi. Predpostavljam.
cuj na Ilidzi, "Rakovacka cesta 259" to je udaljeno od Ilidze nekih 6-7 km,jest opcina ilidza,ali "na ilidzi" nije sigurno,tacnije u Rakovici
Pa uberseljackoj opcini Ilidza pripada istoimeno naselje i naravno Rakovica. Tako da je se ovaj predivni dogadjaj i desio na Ilidzi za tvoje poimanje. Pravi si Ilidzaner, da nisi iz Istocne Bosne ili blago nama, iz Sjenice ? Cim ti jos ne znas gdje se ovo desilo. Sad nam i reci da je Ilidza opcina koja pripada gradu Sarajevu, pa da se nasmijemo.
ee vidis papak moj iskomplexirani,da ti objasnim neke pojmove jer vidim da si sljego odnekle u skorije vrijeme, ja sam rodjen u Sarajevu,odrastao sam na staroj Breci kad te vec interesuju osobniji podatci,nisam sandzaklija niti iz istocne bosne.zivim sad na Alipasinom polju. Papak jedan Ilidza je prije rata bila jedna od najljepsih opcina u Sarajeva, zbog svog lokaliteta i urbanog sadrzaja,kao sto su vrelo Bosne,Institut za rehbilitaciju i fizikalnu terapiju (jedan od najboljih u Jugoslaviji ,zapaljen u ratu),velika aleja,izvori termalnih voda,komplex hotela monumentalnog znacaja,dobra infrastruktura,sastav stanovnistva multinacionalan sa najuglednijim ljudima sa prostora BiH pa cak i jugoslavije. Ilidza nije kriva sto su je naselili neki papcikao sto si ti naselio neko naselje u Sarajevu i smatras se urbanistom,i dijelis opcine na uberseljacke,eeeeeeeeee moj papak. Kada se navodi dogadjaj navede se i naselje u kojem je to,,a sad je to Rakovica bila papak jedan
Bombas je Bosko Buha i od ranije poznat policiji.Za njim se traga intenzivno i ubrzo slijedi njegovo hapsenje.
uhapsice ga al u kurcu
Počinitelj od ranije poznat policiji !
da Bog sacuva višeee -.- !
Stiče se utisak da je u ovom slučaju OPET neko je zbog svoje frustracije i maloumnosti ugrozio prava drugih, a to je pravo na život pre svega. Ako se na ovakve slučajeve ne reaguje energično, to će se sve više i više desavati, jer se ŠLJAM ne boji sterilnih priča vec samo dobre batine. Ako, tako nam i treba!
Još malo pa će bombaši samoubojice ili auto bombe... Prvo će ovi iz Maoče...
Šta je 18godišnjak radio u kafani u 4:15 ujutro?
i tako zavrsio se rat i u mojoj ulici poceli su ugradzivat interfone.u moj haustor takodze svi moji ukucani se obradovase super sad nece vise biti dovikivanja sa prozora ili balkona NOVIH SARAJLIJA. ubrzo zatim opet ista slika dere se ona u 6 sati ujutro razbudi nas sviju kontamo ne radi interfon.skoci mati i provjeri interfon radi ode do ove grlate kaze joj pa imas interfon pozvoni reci sta da ti bace sta ti treba.a ona ko iz topa hocu govno pa da me svi cuju. ehhh jebiga sta reci al smo se slatko ismijali taj dan.
@ SisuSisu ...daj ba sredi se... stvarno je tako bilo! samo, gdje ti bijaše tada? ::))
Opet Delalić!Riješava se zaostalog neleganog naoružanja bacajući ga po gradu ko opuške.
...naravno, postavlja se pitanje, kao što se zapita jedna autorica-čitateljica: odakle narodu tolike bombe? Odgovor je prost k'o pasulj: Bio diplomatski bazar, negdje 1990/91, džabe se jelo, pilo, pjevalo, djelilo oružje... koji organizovahu diplomate Izetbegović, Karadžić i Kljujuć, sa svojim diplomatskim predstavništvima: zeleni SDA, smeđi SDS, i crni HDZ... Jednostavno, zar ne... ::))))
što matereti sereš...da si iole pametan nebi uopće spominjao to vrijeme...ko si ti da lupetaš kako je bilo...
Bošnjaci su sada, po Darwinu, prešli na viši stepen evolucije --- od čakija na bombe. Čestitamo.