Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo laganooo hahahhah
znamo ba svi da je doticni dasta koji je noc prije pucao i na jadove na hambinoj carini jer ih nisu mogli prestici sa autom...et mangupluka remse mu se ja u stau prvi...toliki si mangup picic...dassstttaaa
AMIR S. NIJE SANDZAKLIJA... TO JE BOSANSKO PREZIME.... TAKO LJUDI GRIJESITE KAD ZA BELAJE OPTUZUJETE SANDZAKLIJE... AAA TE OPTUZBE IDU SVE SA STRANE SDP-OVACA...
suljovic ne moze biti iz sandzaka
bosanac citat: bosanac 20.10.2010. u 09:24 @adi ko je tebi kriv sto si sandzaklija haha, svaka cast ja kad cujem sandzaklija,mislim na ubice,silovatelje i inace na kriminalce. Steta sto ne grijesim,ali svi su isti.
Svasta.
moze li bar tacna informacija, da li je suljEvic ili suljOvic???
Svaka cast majstore, bas me nasmija :)))
Jel atomska?
Svima vama koji pljujete nas Sandzaklije je.b.e.m m.... OVO JE NAS GRAD, Zavucite se u misije rupe!!!
ZNAM LIKA AMIRA.... SELJAČINA, ŠTA DRUGO I OČEKIVATI?!
Helać? Kakve veze ima sa Fahrom? Arijana Saračević Helać je u SDP Sad će 60 minuta ovo nazvati napadom na demokratiju i slobodarski svijet
Tu svaki dan pijem kafu i onda cujem od strucnjaka sa foruma okupljaliste olosa i bagre,ako su vam studenti sa okolnih fakulteta i ucenici srednjih skola bagra i olos onda sta su ovi ostali.
JUČE JE PISALO DA SU :A. S. (1988) i A. M. pucali iz vatrenog oružja prema M. H. (1980) i A. K. (1981). Pripadnici policije su u kratkom roku uhapsili dvojac koji je pucao, Adela Murtovića i Amira Suljovića, te ih priveli u policijske prostorije. A DANAS:U Centar urgentne medicine primljeni su i Adnan Korora i Amir Suljović, koji se sumnjiče da su pucali u vlasnika \"Musica\".Korori su konstatovane posjekotine glave, a kod Suljevića povrede nastale udarcem u glavu, no nisu zadržani na KCUS-u.
...Nebi me zacudilo kad bi procito da je neko danas tamo ispred MUSIC-a vuko macku po onom etisonu na terasi!!! hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha :o)