Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedan osumnjiceni je iz bOnovica!
Dobro je pa su sva trojica rodjene Sarajlije.
Trebo je raznijet citav veterinarski fakultet :D hahahahahah .. nek i banovici budu popularni po necemu :PP
@svasta - ovo si ti - vidi ti se po cehri kolika si gradjanka http://www.facebook.com/amina.kadribasic Nemoj da se infiltriras bezze, seljaci nisu dobrodosli dok se ne nauce ponasati i dok ne nauce kako se zivi u gradu i tacka. Nema tolerancije ni kompromisa. Dok ih se ne pocne udarati na svakom koraku ili dko im se ne uvede vizni rezim nece se spametovati.
Daj sta vam je, ne znam kako dajete sebi za pravo da komentarisete nesto, ako ne znate o cemu se radi. Nije pola istina ovog sto pisu. I uopste nije bitno gdje je ko rodjen, vec je bitno kako se ko ponasa. \"Dobro je biti seljak, ali ne valja biti seljak u mozak\". Ja sam rodjena u Sarajevu i to mi ne daje za pravo da kazem da imam vise pravo da studiram nego neko iz okolnih manjih gradica. Uglavnom ti i iz okolnih gradica i zavrse fax. A lahko je upirati prstom. Zapitajte sebe gdje smo mi kao drustvo u cjelini zastali pa nam je ovako. Da li je ovo posljedica rata sve ovo sto nam se dogadja ili sta???
ja sam predlozio kurs. Nisam rekao da treba kurs zivota u sarajevu nego kurs lijepog ponasanja uopste za seljake. To sto je vas nekoliko zapelo za sarajevo meni samo govori da vam je sarajevo nabilo j3b3ne komplexe! Sta svi su vam iz sela u sarajevu pa vama krivo sto ne mozete i vi. Ja nisam iz sarajeva uopste. Hvala.
nidje veze ovih novinara danas...totalno netacno opisana sva situacija,razlozi i ostalo....pocevsi od pogresno navedenog mjesta dogadjaja pa ostalo...
Sto se tice komentara...nacin na koji se spominju gradjanstvo, malogradjanstvo, seljaci, papanluk, KURSEVI ZA ZIVOT U SARAAJVU wtf...primitivizam teski!
Bacanje suzavca u amfiteatru je apsolutna glupost. Osobe koje su to uradile, osim sto se podrazumijeva da budu izbaceni sa fakulteta, trebaju i krivicno biti kaznjeni naravno.
\"SARAJLIJE\" - natprirodna rasa! :((((
nije psovanje samo je i be al da si iz grada bila bi odgojena i to bi znala, za ostale sto su prozvani, sta cu vam ja kad ste seljacine, zao mi je al i ja sam za kurs
Sajinog crnca pod hitno uvest kao odgojnu mjeru u kazneni zakon FBiH/BiH!
ja nigdje nisam sastavila je i be...pa kako sam to opsovala onda?????
sto to psujes? je li to bobo tako vaspito?
ja gradjana i govana....
Moram samo jedno da konstatujem: Radovane M.A.J.K.U TI J.E.B.E.M. što protjera sve moguče seljake iz BiH u Sarajevo. Nije on džaba bio psihijatar znao je kako da nas dotuče M.aj.ku Silov.ao Mrtvu.
ja svakakvih idiota ... žalosno! a još žalosniji od ovog događaja su ovi komentari ovdje ...